DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.148.483,8 -0,3%

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'ya 1-0 Yenildi: İlhan Palut'un Açıklamaları

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa yenilgisinin ardından teknik direktörü İlhan Palut, durumu değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 22:41
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 22:41

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'ya 1-0 Yenildi: İlhan Palut'un Açıklamaları

Çaykur Rizespor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut: "Maç sonuna kadar denedik ama yetersiz kaldık. Maalesef bu önemli maçı kaybettik."

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında, Çaykur Rizespor, sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup oldu. Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen teknik direktör İlhan Palut, sonucun kendilerini üzdüğünü ifade etti. Kasımpaşa'nın atak ve hızlı geçiş yapan bir takım olduğunu dile getiren Palut, "İlk yarıda topa sahip olduk fakat ceza sahasında etkili olamadık. İkinci yarıda daha fazla pozisyona girdik ama skoru elde edemedik." şeklinde konuştu.

Palut, sezonun sadece Adana Demirspor'u yendiklerini hatırlatarak, "Sonuçlar şehirde bana ve ekibime olan güveni azaltıyor. Bu kötü performansın tek sorumlusunun ben olduğumun farkındayım," dedi.

Kasımpaşa'nın Başarılı Performansı

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak: "İki takım da kazanmaya odaklıydı. Erken gol atmamız önemliydi. İlhan hocanın sistemine karşı iyi bir savunma planı uyguladık." dedi. Kanbak, duran toplarda daha dikkatli olmaları gerektiğini de vurguladı. "Bugün iki tehlikeyle karşılaştık, fakat bunları atlattık. Sonuna kadar skoru korumayı başardık. Önümüzdeki milli arayı iyi değerlendireceğiz," ifadesini kullandı.