DOLAR
34,21 -0,04%
EURO
37,82 0,25%
ALTIN
2.910,84 0,54%
BITCOIN
2.103.690,07 -1,07%

Ecrin Mart, Basketbol Kariyerine Amerika'da Devam Edecek

Genç basketbolcu Ecrin Mart, Amerika'da eğitim ve spor hayatına BN Warriors'ta başlayacak.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 15:02
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 15:02

Ecrin Mart, Basketbol Kariyerine Amerika'da Devam Edecek

Ecrin Mart'ın Yeni Basketbol Serüveni

16 yaşındaki genç basketbolcu Ecrin Mart, kariyerine Amerika Birleşik Devletleri’nde devam etmeye karar verdi. BN Warriors okulundan aldığı bursla, hem eğitimine hem de spor kariyerine destek olacak.

Türkiye'nin Gururu: Ecrin Mart

Basketbola genç yaşta başlamasına rağmen, Ecrin, yetenekleriyle herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz yaz Junior NBA kampına katılan tek Türk sporcu olan Ecrin, aynı zamanda Kids Worlds Records tarafından iki farklı kategoride dünya rekorları kırarak adını duyurdu. Özellikle "Gözü Bağlı Çift Elle Dribbling" rekorları, basketbol yeteneğinin ne denli ileri düzeyde olduğunu gösteriyor.

Sponsorluğu ile Destekleniyor

Hekim İlaç’ın sponsorluğunda çalışmalarını sürdüren Ecrin Mart, disiplinli bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Ecrin’in, WNBA hayaline ulaşma isteği, onun azmi ve disipliniyle birleştiğinde büyük bir potansiyeli gözler önüne seriyor.

Hekim İlaç Üst Yöneticisi Dr. Murat Doğan'dan Destek Mesajı

Dr. Murat Doğan, Ecrin’in Amerika’daki başarılarını takip ettiklerini belirterek, "Ecrin’in genç yaşta kazandığı deneyimler, hem spor hem de akademik alanda geleceği parlak bir isim olmasının altını çiziyor. Hem sağlığı hem de başarıları için destek olmaktan gurur duyuyoruz," dedi.

Yeni Fabrikanın Açılışı

Hekim İlaç, İstanbul'daki yeni fabrikasının açılışını yapmaya hazırlanıyor. Dr. Doğan, bu yeni tesisin yurt içinde ve uluslararası pazarda sağlık alanındaki hedeflere ulaşılması açısından kritik öneme sahip olduğunu aktardı.

Ecrin’in Hedefleri ve Hayalleri

Ecrin Mart, "Argivit sayesinde hem fiziksel olarak güçleniyorum hem de sahada daha odaklı hissediyorum. Hayalim, WNBA'de Türk bayrağını dalgalandırmak," ifadelerini kullanarak hedeflerini dile getirdi.