DOLAR
34,15 0,23%
EURO
37,78 0,21%
ALTIN
2.917,05 0,28%
BITCOIN
2.077.843,36 0,15%

Erzurumspor FK, Yeni Transferlerini Tanıttı

Erzurumspor FK, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı futbolcuları tanıttı. Başkan Ahmet Dal, transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 17:38
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 17:38

Erzurumspor FK, Yeni Transferlerini Tanıttı

Erzurumspor FK, Yeni Oyuncularını Açıkladı

Trendyol 1. Lig'in önemli takımlarından Erzurumspor FK, geçtiğimiz günlerde bir otelde düzenlediği etkinlikle kadrosuna dahil ettiği futbolcuları tanıttı.

Kulüp Başkanı Ahmet Dal'dan Önemli Açıklamalar

Kulüp başkanı Ahmet Dal, transfer dönemine ilişkin önemli bilgiler verdi. Transfer yasağının kaldırılması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Dal, "Bu yıl kadromuza 7 yabancı ve 10 yerli olmak üzere toplamda 17 oyuncu kattık. Geçen sezondan kadromuzda yer alan ve ayrılan 5 oyuncumuz bulunuyor. Şu anda 16 kişinin takımdan ayrıldığını, 17 oyuncunun ise ile kadromuza katıldığını görmekteyiz" dedi.

Dal, takımın mevcut durumuna da değinerek, "Daha önceki sezonlarda yaşadığımız sakatlık ve cezalı oyuncu sorunları nedeniyle bazı maçlarda zor anlar yaşadık. Ancak bu yıl, her mevkide alternatif oyunculara sahip bir kadro oluşturduk" ifadesini kullandı.

Başarı İçin Birliktelik Mesajı

Başkan Dal, ligin zorlu bir süreç olduğunu vurgulayarak, mavi-beyazlı camianın bu yıl daha fazla kenetlenmesini istedi. "Takımımızın istek ve arzusu oldukça yüksek. Ben de yöneticisi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizlere destek olun, beraber yeni başarılara imza atalım" dedi.

Transfer Yasağı ve Gelecek Planları

Transfer yasağının kaldırılması sırasında birçok zorlukla karşılaştıklarına dikkat çeken Dal, "Kadromuzu bozmadık ve oyuncularımız da bizden ayrılmadı. Güzel bir aile ortamı sağladık. Ekonomik zorlukların üstesinden gelmeye çalıştık" şeklinde konuştu.