DOLAR
34,12 0,03%
EURO
38,12 -0,39%
ALTIN
2.912,36 -0,99%
BITCOIN
2.173.347,52 -0,49%

Felix Uduokhai: Beşiktaş'ta Savunma Gücü ve Taraftar Desteği

Felix Uduokhai, Beşiktaş'taki ilk maçında atmosferi ve takım arkadaşlarının gücünü değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 02.09.2024 00:43
Güncelleme Tarihi: 02.09.2024 00:43

Felix Uduokhai: Beşiktaş'ta Savunma Gücü ve Taraftar Desteği

Beşiktaş-Net Global Sivasspor Maçının Ardından Felix Uduokhai Açıklamalarda Bulundu

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Net Global Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Bu maçta takımın yeni transferlerinden biri olan Felix Uduokhai, maç sonrası basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

"Rafa Silva ve Immobile ile Oynamaktan Zevk Alıyorum"

Uduokhai, "Takımıma yardımcı olabildiğim için mutluyum. Burada en önemli olan 3 puandı. Milli araya kayıpsız girmemiz bizim için oldukça önemli. Lige iyi başladık." dedi.

İnanılmaz Bir Atmosfer

Alman savunma oyuncusu, maçtaki atmosferin etkileyici olduğunu belirtti: "Bu benim ilk maçım ve taraftarlar bize müthiş bir destek verdi. Bu motivasyon, bize öz güven kazandıracak ve maçları kazanmamızda yardımcı olacaktır."

Gabriel Paulista ile İyi Bir İkili

Uduokhai, defansif partneri Gabriel Paulista hakkında şöyle konuştu: "O, benim işimi kolaylaştırıyor. Çok tecrübeli bir oyuncu ve rozeti üst düzey takımlardan geldi. Alanları kapatma konusunda bana destek veriyor. Ayrıca Tayyip Talha Sanuç ve Emirhan Topçu gibi diğer defansif oyuncularımız da oldukça iyi. İyi bir savunma kadromuz var."

Taktiksel İletişim ve Hedefler

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile sık sık iletişim kurduğunu ifade eden Uduokhai, "Taktiksel detaylar üzerinde çok konuştuk. Savunma oyuncuları olarak, toplu ve topsuz oyunda ne yapmamız gerektiğini konuşuyoruz. Diğer antrenörlerimizle de sürekli iletişim halindeyiz." diyerek sözlerini tamamladı.