DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.154.237,18 -0,57%

Fenerbahçe'nin Alanyaspor Maçındaki Detaylar

Fenerbahçe-Alanyaspor maçı, teknik kadrodan taraftar coşkusuna kadar birçok önemli not barındırıyor.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 21:12
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 21:12

Fenerbahçe'nin Alanyaspor Maçındaki Detaylar

Fenerbahçe-Alanyaspor Maçından Notlar

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor maçında kadrosunu değiştirmedi.

Teknik Direktör Değişiklik Yapmadı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'u ağırladı. Jose Mourinho, Çaykur Rizespor maçında sahaya sürdüğü 11'i yine tercih etti ve aynı kadro ile sahaya çıktı.

İlk 11 Belirlendi

Mourinho, kalede Dominik Livakovic'i görevlendirirken, savunma dörtlüsü Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Jayden Oosterwolde’den oluştu. Orta sahada İsmail Yüksek ve Fred Rodrigues görev alırken, hücum hattında Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Allan Saint-Maximin yer aldı. Gol yollarında ise yine Edin Dzeko bulundu.

Aynı İlk 11 ile Sezona Devam

Bu sezon ilk kez aynı ilk 11 ile sahada bulunan Mourinho, sakatlıklar ve transferler nedeniyle kadrosunu sık sık değiştirmek zorunda kalmıştı.

Ceza Sona Erdi

Fenerbahçe'nin kaptanı Mert Hakan Yandaş, geçtiğimiz sezon aldığı 4 maçlık cezasını tamamlayarak, Alanyaspor karşısında kadroda yer aldı.

Tek Eksik Osayi-Samuel

Corendon Alanyaspor’a karşı Fenerbahçe'nin tek eksik oyuncusu Bright Osayi-Samuel oldu. Bileğindeki sakatlık nedeniyle maça katılamadı.

Transfer Adayı Amrabat Tribündeydi

Sofyan Amrabat, Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerinde bulunduğu oyuncu olarak tribünde yer aldı ve yeni takımını ilk kez izledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Fenerbahçe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Tribünlerde dev Türk bayrakları açılırken, “Bir Milletin Kurtuluş ve Varoluş Zaferinin 102. Yıl Dönümü Kutlu Olsun” yazılı pankartla sahaya çıkıldı.

Christoph Daum’un Anılması

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Christoph Daum, Alanyaspor maçı öncesinde anıldı ve ona özel bir video gösterimi yapıldı.

Serdar Dursun Eski Takımına Karşı

Corendon Alanyaspor’un oyuncusu Serdar Dursun, eski takımı Fenerbahçe’ye karşı mücadele etti. Taraftarlar, onu tribünlerde sevgi gösterisi ile karşıladı.