DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.136.141,44 0,76%

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'dan Maç Sonrası Açıklamalar

Mourinho, Alanyaspor galibiyetinin ardından takımının ihtiyacı olan rotasyon ve transferler hakkında konuştu.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 00:26
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 00:26

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'dan Maç Sonrası Açıklamalar

Fenerbahçe'nin Alanyaspor Zaferi Sonrası Mourinho Açıklamalarda Bulundu

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, maç sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

İlk Yarıdaki Performans

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında Mourinho, ilk yarıda maçtaki üstünlüklerini koruyamadıklarını vurgulayarak, "İlk yarıda çok fazla enerji harcadık ama ikinci yarıya aynı güçle devam edemedik. Maçı erken koparmalıydık; 2-3 gol atmamız gerekiyordu," ifadesini kullandı.

Transfer Süreci

Mourinho, transferlerin yönetimle birlikte yapıldığını belirtti ve şu şekilde devam etti: "Bu oyuncular Fenerbahçe'nin oyuncuları. Başkanla olan ilişkimiz oldukça iyi ve her oyuncunun alınması konusunda benim düşüncelerim de dikkate alınıyor. Bu süreçte benim istemediğim hiçbir oyuncu alınmadı."

En Nesyri ve Takımın Durumu

Mourinho, yeni transfer En Nesyri'nin takımda yavaş yavaş uyum sağladığını dile getirdi ve "Takımımızda Dzeko ve Cenk Tosun gibi önemli isimler var. Bu çeşitlilik beni mutlu ediyor," dedi.

Türkiye'de Kart Görme Durumu

Teknik direktör, Türkiye’de sadece Galatasaray’ın kart görmediğini belirtti ve tüm takımların bu konuda sıkıntı yaşadığını ifade etti: "Bu sezon 50'den fazla maç oynamayı umuyoruz ve her oyuncuya ihtiyaç duyacağız," dedi.

Hakem Yorumları

Maçın hakemi hakkında konuşan Mourinho, "30 yaşında ve gerçekten çok üst seviye bir hakem, kendisini tebrik ediyorum," şeklinde değerlendirmede bulundu.