DOLAR
34,22 -0,05%
EURO
37,91 0,04%
ALTIN
2.918,62 0,27%
BITCOIN
2.109.584,36 -1,35%

Fenerbahçe, Twente'ye Konuk Oluyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile yapacağı maçta 2 eksikle mücadele edecek.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 09:27
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 09:27

Fenerbahçe, Twente'ye Konuk Oluyor

Fenerbahçe, Twente Deplasmanında

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında yarın Hollanda'nın Twente takımıyla karşı karşıya gelecek. Müsabaka, Twente Stadı'nda saat 22:00'de başlayacak ve İngiliz hakem Chris Kavanagh tarafından yönetilecek. Kavanagh'ın yardımcıları ise Lee Betts ve James Mainwaring olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olarak belirlenmiş durumda.

İki Takım Arasındaki Rekabet

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 1. haftada Union Saint-Gilloise ile oynayıp 2-1 galip gelirken, ligde de Antalyaspor karşısında 2-0'lık bir zafer elde etti. Sarı-lacivertli takım, Twente karşısında galip gelerek bu kulvardaki iddiasını kuvvetlendirmek istiyor. Ev sahibi ekip ise ilk haftada İngiliz takımı Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe'de Eksikler

Fenerbahçe, Twente maçı öncesi iki önemli oyuncusundan yoksun olacak. Kırmızı kart cezalısı olan Bright Osayi-Samuel ve sakat olan Çağlar Söyüncü bu maçta forma giyemeyecek.

İki Takımın Tarihçesi

Fenerbahçe, Twente ile toplamda 5. kez karşılaşacak. Önceki 4 maçta üstünlük sarı-lacivertlilerin elinde. İlk defa 2009-10 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında karşılaşan iki ekip, o zaman Fenerbahçe'nin evinde 2-1'lik mağlubiyetine tanıklık etmişti. Ancak deplasman maçında Fenerbahçe, rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan 5 isim bulunuyor: Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic, Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent.

Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu şu oyunculardan oluşuyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydın, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred Rodrigues, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri ve Edin Dzeko.