DOLAR
34,07 -0,02%
EURO
38 -0,25%
ALTIN
2.867,04 0,26%
BITCOIN
2.147.168,23 0,22%

Fenerbahçe'ye Yenilen Alanyaspor'da Fatih Tekke Açıklamalarda Bulundu

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Fenerbahçe karşısında gösterilen cesareti vurguladı.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 23:59
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 23:59

Fenerbahçe'ye Yenilen Alanyaspor'da Fatih Tekke Açıklamalarda Bulundu

Corendon Alanyaspor'da Fatih Tekke'nin Açıklamaları

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tekke, Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayısıyla tebrik etti.

İlk Yarı Performansı

Ülker Stadı'nda oynanan maç sonrası oyuncularının cesaretini öne çıkaran Tekke, "Oyun iki bölümden oluşuyor. İlk yarı 3-0 mağlup duruma düşsek bile buna kızmazdım. Biz risk alarak geriden oyun kurmaya çalışan bir takımdık" dedi.

İkinci Yarıda Gelişmeler

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını ifade eden Tekke, "İkinci yarının başında güzel başlamıştık, pozisyonları bulmaya başladık. Ciddi fırsatlar yakaladık ama sonra rakip 2-0 yaptı. Genel olarak neyi doğru analiz ettiğimizi düşünüyorum. Başarılı olamadık ama oynama isteğiyle sahaya çıkan bir Alanyaspor vardı," şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Maçının Analizi

Fenerbahçe'yi iyi analiz ettiklerini belirten Tekke, "Oyun ortalamasında takımımın yarısından çoğu iyi değildi. Fenerbahçe'ye burada yenilmek doğaldır," dedi.

Trabzonspor ile İlgili Düşünceleri

Trabzonspor'da çalışmak isteyip istemediği sorusuna ise, "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Yuvaya dönmek için ne zaman olur bilmiyorum. Şu an odaklandığımız şey tamamıyla takımdır," yanıtını verdi.