DOLAR
34,06 -0,27%
EURO
38,03 -0,07%
ALTIN
2.835,03 -0,29%
BITCOIN
2.140.089,34 0,39%

Fenerbahçe'nin gözü o yıldızlarda: Liste ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin geçici transferi dikkat çekiyor. Başkan Ali Koç, yaz aylarında 6 numaranın transferini tamamlayamayınca harekete geçti. Sarı-lacivertli takımın listesindeki isimleri şöyle..

Yayın Tarihi: 24.10.2023 21:36
Güncelleme Tarihi: 24.10.2023 21:36

Fenerbahçe'nin gözü o yıldızlarda: Liste ortaya çıktı

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunun ilk transfer ve tescil döneminde 6 numaralı formasını güçlendiremedi. Bu bölgeye mutlaka bir takviye geleceğini söyleyen Ali Koç, transferi ilk dönem için yetiştiremedi. Bu kapsamda sarı-lacivertli yönetim ilk etapta 6 numaranın transferini gerçekleştirecek. Fenerbahçe'nin bu çerçevede listesinde olan isimler ise şu şekilde..

PIOTR ZIELINSKI

Fenerbahçe'nin bu bölge için değerlendirmeye aldığı ilk isim Napoli'de oynayan Piotr Zielinski Son yedi yılda 40'tan fazla maçta forma giyen Polonyalı orta saha oyuncusu, İtalyan takımının istikrarının bir anıtı haline geldi.

PIOTR ZIELINSKI

"Devre arası sırasında girişim hızlandırılacak"

Sezon sonunda sözleşmeleri sona eren yıldız futbolcu için devre arası çalışmaları hız kazanacak. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değerinin ise 35 milyon euro olduğu öğrenildi.

PLASE FOFANA

Sarı-Lacivertliler, Zielinski ile anlaşma sağlayamazsa Monaco'da forma giyen Youssuf Fofana'ya transfer teklifi götürecek. Kanaryalar, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcunun transferini devre arasında cüzi bir ücret karşılığında tamamlamak istiyor.

PLASE FOFANA

"Galatasaray da ilgi göstermişti"

Avrupa'da bir Fransız takımı yok ancak genç yıldız bu sahnede varlığını duyurmak istiyor. Ezeli rakipleri Galatasaray da kısa süreliğine oyuncuya ilgi gösterdi.

CHER NDOUR

CHER NDOUR

Bu bölgede düşünülen son isnin Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Cher N'Dour. Fransız ekibi, 19 yaşındaki oyuncusunu oynayabileceği bir takıma kiralık olarak vermek istiyor.