DOLAR
34,1 -0,1%
EURO
38,02 -0,16%
ALTIN
2.825,66 -0,39%
BITCOIN
2.043.092,42 0,3%

Galatasaray'dan Adana Demirspor’a Yüksek Skorlu Galibiyet

Galatasaray, Adana Demirspor'u 5-1 yenerek ligde 9 puana ulaştı. Okan Buruk, galibiyetin önemine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 01:01
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 01:01

Galatasaray'dan Adana Demirspor’a Yüksek Skorlu Galibiyet

Galatasaray, Adana Demirspor'u Farklı Geçti

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Okan Buruk'un Değerlendirmeleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. 3 maçta 9 puanla yolumuza devam ediyoruz,” diyerek galibiyetin önemini vurguladı.

Buruk, sıcak ve nemli hava koşullarında ve mükemmel olmayan bir zeminde oynadıklarını belirtti. İlk yarıda rakiplerinin cesur bir oyun sergilediklerini ifade eden Buruk, "Özellikle ikinci yarı fazla pozisyon verdik. Bu galibiyet bizim için çok kıymetli," dedi.

Lige Milli Arası Öncesi Önemli Bir Galibiyet

Okan Buruk, milli maç arası öncesi bu galibiyetin kendileri için oldukça önemli olduğunu vurguladı. "Bu aradan sonra daha güçlü bir Galatasaray göreceğiz," dedi.

Buruk, transfer sürecine de değinerek, "Ayın 4'üne kadar transferlerimizi tamamlamak istiyoruz. Elimizde yetenekli oyuncular mevcut," dedi. Yönetim kurulunun bu konuda aktif olarak çalıştığını belirten Buruk, "Kendimizi daha iyi bir şekilde hazırlayarak form durumumuzu yükseltmeye devam ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Icardi'nin Sakatlığı ile İlgili Güncelleme

Icardi'nin sakatlığı ile ilgili konuşan Buruk, "Oyun sırasında bir acı hissettiğini söyledi. Tam olarak ciddi bir sorun olup olmadığını MR sonrası öğrenebiliriz," diye kaydetti.

Şampiyonlar Ligi Mağlubiyeti ve Hedefler

Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde elde ettikleri mağlubiyetin ardından hızlı bir toparlanma süreci geçirdiklerini belirtti. "Turlardan elenmek üzücü ama Avrupa Ligi'nde de iyi performans göstereceğimize inanıyorum," dedi.

Buruk, UEFA Avrupa Ligi fikstürünü değerlendirirken, iç sahada oynayacakları maçların kendileri için büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. "Başlangıçlarımız çok önemli olacak," diyerek, iç ve dış transferlerin tamamlanmasını beklediklerinin altını çizdi.