Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Galatasaraylı Tete'ye talip çıktı

Galatasaray, yeni sezona hazırlık sürecinde kadrosunu şekillendirirken, takımın parlayan oyuncularına olan ilgi de giderek artıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, oyuncularından birine anavatanından gelen ilgiyi değerlendirirken, yönetim kurulu gelecek olan teklifleri dikkate alarak karar verecek.

Yayın Tarihi: 05.04.2024 15:53
Güncelleme Tarihi: 05.04.2024 15:53

Galatasaraylı Tete'ye talip çıktı

Süper Lig’in zirvesinde yer almayı hedefleyen Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına şimdiden koyuldu. Sarı-Kırmızılı takımın taraftarları, takıma yeni katılacak futbolcular kadar, kimlerin ayrılacağı konusunda da büyük bir merak içinde.

Galatasaray’ın yeni sezon öncesinde gerçekleştirdiği göz alıcı transferler, beklenen etkiyi şimdiye kadar yaratamadı. Wilfried Zaha, Tete, Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Sarı-Kırmızılılar, mevcut sezonda bu oyunculardan umduğu katkıyı elde edebilmiş değil.

galatasaray

Tete İçin Transfer Söylentileri Sürüyor

Galatasaray’ın büyük umutlarla transfer ettiği Tete, şimdiye kadar tam anlamıyla beklentileri karşılayamasa da, transfer piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Flamengo’nun Gözü Tete’de

Geçtiğimiz transfer döneminde birçok kulübün gündemine gelen Tete için, bu sefer memleketinden ciddi bir ilgi var. Brezilya’dan gelen son haberlere göre, Flamengo’nun Tete’ye olan ilgisi artıyor.

Galatasaray’ın Tete Kararı Bekleniyor

Galatasaray yönetimi, Tete’nin geleceği konusunda henüz kesin bir yol haritası belirlemiş değil. Kulübün, oyuncu için gelecek tekliflere göre pozisyon alacağı ifade ediliyor.