DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.168,13 0,02%

Giovanni van Bronckhorst: 'Kayıpsız Geçiyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Sivasspor galibiyetinin ardından konuştu ve kayıpsız sezona vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 02.09.2024 01:07
Güncelleme Tarihi: 02.09.2024 01:07

Giovanni van Bronckhorst: 'Kayıpsız Geçiyoruz'

Sivasspor Maçının Ardından Van Bronckhorst'tan Değerlendirmeler

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Net Global Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek milli araya kayıpsız girdi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında ifade etti.

‘Defansif Oyun ve Penaltı Üzerine’

Van Bronckhorst, karşılaşmanın ardından, "Bir galibiyet daha aldık. Bu galibiyet için mücadele etmek gerekiyordu. Defansif olarak iyi oynayan bir takıma karşı mücadele verdik. Penaltı, bize avantaj sağladı. Ayrıca, Masuaku ile direkten dönen bir topumuz oldu ve Gedson Fernandes'le de tehlikeli pozisyonlar yakaladık. İkinci yarıda fırsatlar yarattık ve golü bulduk. 2. gol bizim için büyük bir avantaj oldu. Önemli bir 3 puan aldık ve gol yememiş olmamız da bizi mutlu ediyor," dedi.

Taraftarların Beklentisi ve Hakemler

Oyunun duraklaması ile ilgili gelen bir soru üzerine tecrübeli teknik adam, "Hem oyuncu olarak hem de teknik direktör olarak topun takımımda kalmasını isterim. İlk yarıda aleyhimize olan bir frikik sonrası maçın süre uzatması dikkat çekiciydi. Taraftarlar heyecan verici bir oyun izlemek için stadyumda. İyi savunma yapan takımlar genellikle zaman kaybetme çabasına giriyor. Hakemlerin bu durumlara müdahale etmesi gerekiyor," açıklamasında bulundu.

Gedson Fernandes'in Performansı

Son dönemin formda ismi Gedson Fernandes için övgü dolu sözler sarf eden Van Bronckhorst, "O çok enerjik bir oyuncu. Her maçta hem 6 numara gibi hem de hücuma dönük katkılar sağlıyor. Lugano maçında önemli goller atan Gedson, bugün de golle buluştu. Oynadığı futboldan memnun," ifadelerini kullandı.

Gelecek Maçlar ve Transfer Durumu

Hollandalı teknik direktör, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezonun geri kalanında iyi bir performans göstermeliyiz. Sezona iyi başladık ve bu iyi başlangıç, Süper Kupa'daki 5-0'lık galibiyetle sürekli desteklendi. Futbolcularımız çok çalışıyor ve kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Avrupa ve ligde zorlu maçlara çıkacağız; iyi performans göstermemiz şart. Transfer dönemi devam ediyor, kadromuzu güçlendirme fırsatımız olursa bunu değerlendirebiliriz," şeklinde konuştu.