DOLAR
34,16 0,23%
EURO
37,75 0,25%
ALTIN
2.911,05 0,48%
BITCOIN
2.070.141,62 0,55%

Hami Mandıralı, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Oldu

TFF, Hami Mandıralı'yı Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine atadı. Mandıralı, yeni görevinde önemli projelere imza atmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 16:01
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 16:01

Hami Mandıralı, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Oldu

Hami Mandıralı'nın Yeni Görevi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), önemli bir atama gerçekleştirdi. Genç Milli Takımlar Teşkilatı'nda yapılan yeniden organizasyon çalışmaları çerçevesinde, Hami Mandıralı, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Tecrübeli Bir İsim

Bünyesinde birçok tecrübeli ismi barındıran TFF, Hami Mandıralı'nın 2005 yılından bu yana toplamda 18 yılını devrimci bir adımla Genç Milli Takımlar Antrenörü olarak geçirdiğini belirtti. Mandıralı, 2008-2009 döneminde Ümit Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü üstlendi. Ardından Trabzonspor ve Antalyaspor gibi köklü kulüplerde teknik direktörlük yaparak deneyim kazandı.

Milli Takıma Duyduğu Bağlılık

Açıklamalarda bulunan Mandıralı, tekrar TFF bünyesine dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mandıralı, "Burası bizim kalbimiz, ruhumuz, ailemiz, yuvamız. Hayatımızda milli takımdan önemli hiçbir şey yok. Profesyonel yaşamda birçok önemli konu var ama milli takım her zaman birinci sıradadır," şeklinde konuştu.

Yeni Vizyon ve Hedefler

Mandıralı, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü olarak göreve geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, mevcut antrenörlerle birlikte çalışarak milli takımlara yeni kimlikler kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı. "Her bölgeyi tarayıp, araştıracağız. Bize gelen bütün oyuncularla ilgili bilgi ve haberleri yerinde değerlendirip, ekibimizle güzel işler yapmayı umuyoruz," dedi.