DOLAR
34,15 -0,16%
EURO
38,02 0,27%
ALTIN
2.885,87 -0,39%
BITCOIN
2.158.131,97 -0,06%

Joao Mario: Beşiktaş'ta Kupalar Kazanabiliriz

Beşiktaş'a kiralanan Joao Mario, sezon başlangıcından memnun ve kupalar kazanma hedefinde olduklarını vurguladı.

Yayın Tarihi: 05.09.2024 16:40
Güncelleme Tarihi: 05.09.2024 16:40

Joao Mario: Beşiktaş'ta Kupalar Kazanabiliriz

Joao Mario Beşiktaş’ın Hedeflerini Belirledi

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Portekizli orta saha oyuncusu Joao Mario, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile birlikte harika bir sezon başlangıcı yaptıklarını düşündüğünü belirtti. Beşiktaş’ın YouTube kanalına konuşan Mario, takımın kupalar kazanma potansiyeline sahip olduğuna vurgu yaptı.

Beşiktaş’a Transfer Süreci

Joao Mario, Beşiktaş’a katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Buraya gelmek istiyordum çünkü bir değişiklik arıyordum. Beşiktaş, her zaman çok netti. Kupalar kazanabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Başlamak için heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

Takım Arkadaşları ile İlişkisi

Transfer sürecinde takım arkadaşı Rafa Silva'nın etkili olduğunu söyleyen Mario, "Rafa ile birçok maça çıktım ve o gerçekten benim iyi bir arkadaşım. Onun oynadığı her maçı izliyordum, bu nedenle Beşiktaş’ı izlemeye başladıktan sonra bu takıma katılma isteğim arttı" dedi.

Giovanni van Bronckhorst’a Dair Düşünceleri

Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında da görüş bildiren Mario, "Onu futbolculuk kariyerinden tanıyorum. Harika bir oyuncuydu ve sezona müthiş başladı. Burada elde edeceğimiz başarılar için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

İdolü Cristiano Ronaldo

Joao Mario, futbol idolü olarak Cristiano Ronaldo’yu göstererek, "Geçmişte Zidane'ı izlemekten keyif alıyordum ama Ronaldo'nun kariyerini takip ettim ve kesinlikle idolüm odur" dedi.