DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.121.374,68 0,76%

Kasımpaşa, Bodrum FK ile Beraberlikte Hayal Kırıklığı Yaşadı

Kasımpaşa'nın teknik sorumlusundan maç sonrası önemli açıklamalar.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 16:37
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 16:37

Kasımpaşa, Bodrum FK ile Beraberlikte Hayal Kırıklığı Yaşadı

Kasımpaşa ile Bodrum FK Maçının Ardından

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa, Sipay Bodrum FK ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonunda Kasımpaşa'nın teknik sorumlusunu Barış Kanbak, takımının performansından dolayı hayal kırıklığını dile getirdi.

Kanbak: "Etkili Oyun Beklerdik Ama Azaldı"

Kasımpaşa'nın teknik sorumlusı Barış Kanbak, basın toplantısında, "Kendimizi eleştirmek istiyorum. Bugün sahada sergilenen futbol asla bize yakışmadı. Rakip takım 10 kişi kalmışken bizim hücum ve savunma oyunumuzun düşmesi kabul edilemez. 10 kişi kaldıktan sonra etkili olmamız gerekirken oyunumuz zayıfladı. Bu, en kötü maçlarımızdan biriydi." ifadelerini kullandı.

Maçın Tempo Düşüklüğü

Kanbak, Bodrum FK'nın maç boyunca oyunu soğutma çabasında olduğunu belirterek, "Rakip çok yavaştı, aut ve taç atışlarında sürekli zaman kaybettikleri gözlemlendi. Bugün sahada futbol oynamaya niyetli bir Bodrumspor yoktu. Futbolu protesto ettiler. Eğer bu kararı aldıysalar, saygı duyarım. Ancak hakemlerin de buna izin vermesi büyük bir sıkıntıydı." dedi.

VAR Tartışması

Kasımpaşa'nın VAR tarafından iptal edilen golü hakkında da konuşan Kanbak, "Yardımcı hakemin önünde oldu ve hakem durumu net olarak gördü. Rakipten itiraz da gelmedi. Ancak hücuma geçişimiz golle sonuçlanırken VAR devreye girdi. Sezon başında VAR'ın net ya da kararsız kalan pozisyonlarda devreye gireceği belirtilmişti ama bugünkü durum farklıydı. Bodrumlu oyuncunun bu pozisyonda topla oynama niyeti yoktu. Bizim oyuncumuz topa yükseliyor ve böyle bir karar alınıyor. Şaşırdık. Hem kendimize hem hakem grubuna kızıyoruz. Bugün yine üzüntü içindeyiz ve futbol konuşmak istiyoruz fakat bazı şeyleri dile getirmek zorundayız. İki takımı da hakemleri de tebrik etmiyorum, izleyenlerden özür diliyorum." şeklinde ifadelerde bulundu.