DOLAR
34,24 -0,32%
EURO
37,6 0,84%
ALTIN
2.919,46 -0,21%
BITCOIN
2.082.566,53 -0,14%

Kayserispor ve Beşiktaş Arasındaki Maçın Detayları

Kayserispor ve Beşiktaş karşılaşmasında değişiklikler ve kadro notları.

Yayın Tarihi: 30.09.2024 20:13
Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 20:13

Kayserispor ve Beşiktaş Arasındaki Maçın Detayları

Maç Öncesi Değişiklikler

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Bellona Kayserispor ile karşı karşıya gelmeden önce teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, son karşılaşmanın kadrosunda köklü değişiklikler yaptı. Son oynanan Ajax maçında sahaya çıkan 11 oyuncudan 5'ini bu maçta değiştirdi.

Zorlu Maç Sonrası Yenilikler

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından ligdeki 7. haftada Kayserispor ile mücadele etti. Bu karşılaşmada Al Musrati sakat durumda, Masuaku kart cezası sebebiyle ve Svensson hastalığı nedeniyle kadroda yer almadı. Van Bronckhorst, Ajax maçında ilk 11'de yer alan Onana ve Mustafa Erhan Hekimoğlunu yedek kulübesine çekerek, emirhan Topçu, Ndour, Joao Mario, Ernest Muçi ve Ciro Immobile'yi sahaya sürdü.

Beşiktaş'ın Kadrosu

Beşiktaş'ın yedek kulübesinde ise Ersin Destanoğlu, Tayyip Talha Sanuç, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov, Onana, Can Keleş, Serkan Emrecan Terzi ve Mustafa Erhan Hekimoğlu yer aldı. Ayrıca; maça, Mert Günok, Rashica, Paulista, Uduokhai, Gedson Fernandes ve Rafa Silva da katıldı.

Kayserispor'un Kadro Değişiklikleri

Kayserispor'da ise teknik direktör Burak Yılmaz, Göztepe öncesinde 3 oyuncuda değişiklik yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Bilal Beyazıt, Gökhan Sazdağı, Attamah, Carole, Hasan Ali Kaldırım, Kartal Kayra Yılmaz, Bourabia, Baran Ali Gezek, Boa Morte, Cardoso ve Nazon ile sahada yer aldı.

Maçın Gözetimi

Ayrıca, A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella, bu önemli karşılaşmayı tribünden takip etti.