DOLAR
34,11 -0,29%
EURO
38,09 -0,09%
ALTIN
2.864,78 -1,35%
BITCOIN
2.161.007,99 -0,44%

Keçiörengücü ve Boluspor Maçının Ardından Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Ankara Keçiörengücü ve Boluspor, 1-1 berabere kaldı. Teknik direktörler maçın değerlendirmesini yaptı.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 19:47
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 19:47

Keçiörengücü ve Boluspor Maçının Ardından Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Ankara Keçiörengücü-Boluspor Maçının Ardından

Ersan Parlatan'ın Değerlendirmesi

Ankara Keçiörengücü'nün çalıştırıcısı Ersan Parlatan, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Boluspor'la oynadıkları maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Parlatan, karşılaşmanın başında üst üste iyi pozisyonlar yakaladıklarını belirtirken, "Güzel bir hücum organizasyonu sonrası öne geçtik. Penaltı kazandık ama bu, bizim için büyük bir kırılma anı oldu." dedi.

Kaçırılan penaltı sonrasında oyundan kopma hissini yaşadıklarını ifade eden Parlatan, "Kafalarımız bu pozisyonda kaldı ve ilk yarının sonuna kadar istenilen oyunun uzağında kaldık." şeklinde konuştu.

İkinci yarıda dengeyi sağladıklarını dile getiren Parlatan, "Son bölümde galibiyet için yoğun çaba sarf ettik. Seyircimizin önünde ilk galibiyetimizi almak için mücadele ettik. Bu takımla daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Boluspor'un Gözünden Maç

Fikret Çeliktaş, Boluspor'un teknik direktörü, takımının maçtaki performansı hakkında şu yorumda bulundu: "Başlangıçta çok kötüydük, istediğimiz tempoyu 29. dakikaya kadar yakalayamadık. Penaltı sonrası toparlandık ve oyunumuzu oynamaya başladık. Maçın sonlarına doğru galibiyeti elde edebilirdik."

Yeni transferlerin takıma adapte olma sürecine de değinen Çeliktaş, "Her geçen gün daha iyi bir takım olmaya çalışıyoruz. Takım içindeki eksiklikleri gidereceğiz ve kaliteli oyuncularımızla daha iyi performans sergileyeceğiz. Alınan 1 puan, deplasmanda önem taşıyacak." diye belirtti.