DOLAR
34,23 0,01%
EURO
37,89 -0,17%
ALTIN
2.922,92 0,07%
BITCOIN
2.090.795,52 -0,24%

Kocaelispor, İstanbulspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kocaelispor, 6 Ekim'de deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı için antrenmanlarını sürdürdü.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 19:01
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 19:01

Kocaelispor, İstanbulspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kocaelispor'un İstanbulspor Hazırlıkları

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında karşılaşacağı Uğur Okulları İstanbulspor ile 6 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı maça yönelik hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Antrenman Detayları

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, Körfez Brunga Tesisleri'nde koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanın devamında pas çalışmaları yapıldı ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Sakatlık Durumu

İdmanda sakatlığı devam eden forvet oyuncusu Marcao yer alamadı. Sağlam, Marcao'nun sadece 20 dakikalık süreyle takıma katkı sağlayabildiğini belirterek, sakatlığını atlatıp takıma bir an önce katılmasını umut ettiklerini ifade etti. Marcao'nun yokluğunun takım üzerindeki etkilerine de değindi.

Hakem Hataları ve Lig Durumu

Sağlam, son maçta kaybedilen 2 puanın nedenini yalnızca hakem ve rakibin zaman geçirmesi ile ilişkilendirmediklerini vurguladı. Mevcut puan durumlarından memnun olduklarını belirterek, "Bütün olumsuzlukları değerlendirdiğimde, ligde liderle aynı puanda olmamız olumlu bir durum." dedi.

İstanbulspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Sağlam, bu hafta aynı puanda oldukları lig lideriyle karşılaşacaklarını dile getirerek, takımında başka sakat oyuncu bulunmadığını, sadece Marcao'nun eksik olduğunu belirtti. Takımın güçlendiği ve Oğulcan'ın da takıma katılmasıyla alternatif oyuncu sayısının arttığını vurguladı. Sözlerine, "Deplasmandaki başarımızın İstanbulspor maçında da devam edeceğine inanıyorum. 3 puanı alıp, geleceğe daha umutla bakacağımıza inanıyorum." diyerek son verdi.

Maç Bilgileri

Kocaelispor, Uğur Okulları İstanbulspor ile 6 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaşacak.