DOLAR
34,2 -0,01%
EURO
37,83 0,22%
ALTIN
2.914,95 0,4%
BITCOIN
2.111.302,15 -1,47%

RAMS Başakşehir, Rapid Wien'i Ağırladı: Maçın Detayları

BAŞAKŞEHİR, Rapid Wien ile karşılaştığı UEFA Konferans Ligi maçında dikkat çekici detaylar yaşandı.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 17:39
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 17:39

RAMS Başakşehir, Rapid Wien'i Ağırladı: Maçın Detayları

RAMS Başakşehir - Rapid Wien Maçından Önemli Notlar

UEFA Konferans Ligi'nin ilk haftasında RAMS Başakşehir, evinde Avusturya ekibi Rapid Wien'i ağırladı. Teknik direktör Çağdaş Atan, ligde son oynanan Sivasspor karşılaşmasındaki kadrosunda yalnızca bir değişiklik yaparak, kaleci Muhammed Şengezer yerine 19 yaşındaki Deniz Dilmen'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Başakşehir’in İlk 11’i

Atan, sahaya çıkan isimler olarak; Deniz Dilmen, Onur Ergün, Ba, Opoku, Kemen, Crespo, Berat Özdemir, Figueiredo, Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Piatek’i belirledi. Yedek kulübelerinde ise; Volkan Babacan, Muhammed Şengezer, Lucas Lima, Berkay Özcan, Philippe Keny, Dimitris Pelkas, Hamza Güreler, Metin Emre Karaal, Burak Kavraz, Emre Kaplan ve Davidson yer aldı.

Eksikler ve Sakatlık Durumu

RAMS Başakşehir'de, sakatlıkları devam eden Ömer Ali Şahiner ve Leo Duarte ile UEFA listesine alınmayan yeni transfer Ömer Faruk Beyaz karşılaşmada yer almadı.

Taraftarların Yoğun İlgisi

Rapid Wien ile oynanan bu önemli maçta, stadyumu yaklaşık 5 bin taraftar doldurdu. Ayrıca, Avusturya'dan gelen Rapid Wien taraftarları, kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Bu kritik mücadeleyi Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da tribünden takip etti.