DOLAR
34,07 -0,08%
EURO
37,96 -0,06%
ALTIN
2.818,67 -0,14%
BITCOIN
2.043.953,65 0,16%

Real Madrid, Cedi Osman ile Transfer İçin Görüşüyor

Real Madrid, San Antonio Spurs ile sözleşmesi sona eren Cedi Osman'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 02.09.2024 21:48
Güncelleme Tarihi: 02.09.2024 21:48

Real Madrid, Cedi Osman ile Transfer İçin Görüşüyor

Real Madrid'in Cedi Osman İlgisi Büyüyor

İspanyol ve İtalyan spor basını, NBA ekiplerinden San Antonio Spurs ile olan sözleşmesi sona eren milli basketbolcu Cedi Osman'ın Real Madrid'in transfer hedefleri arasında ilk sırada bulunduğunu öne sürdü.

İspanyol gazeteleri, bu konudaki haberlerinde Cedi Osman'ın transferinin Madrid açısından önemli bir opsiyon olarak değerlendirildiğini belirtti. Marca, "Madrid'in gerçek opsiyonu Cedi Osman" başlığıyla konuyu ele alırken, AS ise "Real Madrid: Cedi Osman ilk seçenek" ifadelerine yer verdi. El Mundo Deportivo da benzer şekilde, "Real Madrid, NBA'li Cedi Osman'ın peşine düştü" başlığını kullandı.

Cedi Osman'ın Dönüşü Değerlendiriliyor

29 yaşındaki basketbolcunun, NBA'deki macerasının ardından Avrupa'ya geri dönebilme olasılığı dikkat çekti. İtalyan haber kaynağı Sportando, Real Madrid'in Osman ile ilgilendiği bilgisine yer verirken, Türk oyuncunun bu transferin gerçekleşmesi durumunda büyük bir sürpriz olabileceğini iddia etti.

Eski Takımı Anadolu Efes de Takipte

Ayrıca, Cedi Osman'ın ilgisini çeken diğer takımlardan birinin, daha önce formasını giydiği Anadolu Efes olduğu söyleniyor. Son 7 sezonudur NBA'de mücadele eden Osman, üst düzey performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Real Madrid'in Yeni Sezon Hazırlıkları

Chus Mateo yönetimindeki Real Madrid, yeni sezon öncesi kadrosunda değişiklikler yaptı. Takım, 6 oyuncusuyla yollarını ayırırken, 4 yeni transfer gerçekleştirdi. Andrew Rathan-Mayes, Serge İbaka, Andres Feliz ve Usman Garuba; yeni eklenen isimler arasında yer alıyor.