DOLAR
34,21 0,05%
EURO
37,8 0,06%
ALTIN
2.923,84 0,02%
BITCOIN
2.078.698,88 0,28%

RFS ile Zorlu Mücadele: Galatasaray Hazır!

Galatasaray, RFS maçı öncesi Okan Buruk ve Gabriel Sara'dan açıklamalar geldi. Hedef 3 puan!

Yayın Tarihi: 02.10.2024 21:52
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 21:52

RFS ile Zorlu Mücadele: Galatasaray Hazır!

Galatasaray, RFS ile Zorlu Maçta Karşılaşacak

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında yarın deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile oynayacakları maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Zor Bir Maç Olacak"

Buruk, maça dair takımın durumunu değerlendirerek, "Her zamanki gibi oyuncularıma çok güveniyorum. İnşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Başkent Riga'da, Daugava Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında tecrübeli teknik adam, Gabriel Sara ile birlikte katıldı. Buruk, "Kupa 2'ye PAOK galibiyetiyle başladık. Bu bizim için çok önemli bir karşılaşma. Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladık ve kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Rakibe Saygı Duyuyoruz

Okan Buruk, rakibin taktiksel olarak değişiklikler yapabildiğine dikkat çekerek, "Kendi ülkesi için önemli oyunculara sahipler ve çok başarılı bir takım. İyi savunma yapacak bir takım. Hedefimiz kazanmak ve tamamen hazır bir kadro ile sahada olacağız" ifadelerini kullandı.

Gabriel Sara: "Tüm Gücümüzle Kazanmak İstiyoruz"

Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Riga'dan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirtti. Sara, "Avrupa Ligi'ndeki ilk maçımızı kazanmıştık. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Yarın zor bir maç olacağını biliyoruz. Avrupa Ligi'nde kolay maç yoktur. Tüm gücümüzle her maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Yeni Bir Başlangıç

İngiltere 2. Futbol Ligi'nden Galatasaray'a katılan Sara, "Burada olduğum için çok mutluyum. Avrupa Ligi'nde bu takımla mücadele etmek çok önemli. Umarım bu sezonu da şampiyonlukla bitireceğiz" ifadeleriyle geleceğe dair umutlarını dile getirdi.