DOLAR
34,11 -0,29%
EURO
38,01 0,05%
ALTIN
2.865,87 -1,38%
BITCOIN
2.146.141,91 0,24%

Sakaryaspor'da Olağanüstü Genel Kurul Süreci Başlıyor

Sakaryaspor, Olağanüstü Genel Kurul için tarihler belirlendi. Başkan Gökhan İn, kulübün geleceği için kararlılığını vurguladı.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 15:40
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 15:40

Sakaryaspor'da Olağanüstü Genel Kurul Süreci Başlıyor

Sakaryaspor Olağanüstü Genel Kurul İnisiyatifi

Trendyol 1. Lig temsilcisi Sakaryaspor, seçimli olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı. Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, genel kurulun 15 Eylül tarihinde, saat 14.00'te Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda gerçekleştirileceği duyuruldu. Çoğunluk sağlanamaması durumunda ise toplantının 22 Eylül tarihinde aynı yer ve saatte yapılacağı bildirildi.

Başkan Gökhan İn'den Açıklama

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, yaptığı yazılı açıklamada, kentin marka değeri olan Sakaryaspor'un kayyuma kalmaması için aday olduğunu belirtti. 22 Haziran tarihindeki genel kurulda başkan seçilen İn, yönetime geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmalara dair bilgi verdi.

İn, kulübün geçtiğimiz süreçte acil transferler gerçekleştirdiğini, önceki dönemden kalan futbolcu borçları nedeniyle gelen transfer yasağını kaldırarak sezona hazırlık kampı düzenlediklerini ve oynadıkları üç maçta da yenilmediklerini belirtti. Yaşanan olayların kendilerini derinden etkilediğini ifade eden İn, "Herkesin tanık olduğu gelişmeler, görevde kalmamızı Sakaryaspor'a fayda getirmeyeceği inancını pekiştirdi," dedi.

Kulübün Geleceği İçin Kararlar Alındı

Gökhan İn, Sakaryaspor'un marka değerinin korunması adına Sakaryaspor Kulübü Derneği'nin olağanüstü genel kurula gitme kararını aldığını açıkladı. Bu adımlar, kulübün geleceği için büyük önem taşıyor.