DOLAR
34,14 -0,01%
EURO
37,93 0,11%
ALTIN
2.883,42 0,01%
BITCOIN
2.153.241,17 0,5%

Samsunspor'un Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Hatayspor Maçı Analizi

Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Hatayspor maçı öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 16:08
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 17:18

Samsunspor'un Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Hatayspor Maçı Analizi

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Hatayspor Maçı Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig'in önde gelen takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, 1 Eylül Pazar günü Atakaş Hatayspor ile Mersin'de gerçekleştirecekleri karşılaşmayı değerlendirdi. Reis, "Hatayspor'un zayıf noktalarından yararlanarak olumlu bir sonuç elde etmek istiyoruz" dedi.

Hatayspor'un Güçlü Yönleri

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen basın toplantısında Reis, rakipleri hakkında dikkat çekici tespitlerde bulundu. Antalyaspor maçında Hatayspor'un performansını öne çıkaran Reis, "Rakibimiz iyi bir ekip. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağımızı biliyoruz. Hatayspor, geçiş oyunlarında gayet başarılı ve kanatlarda hızlı oyunculara sahip" ifadelerini kullandı.

Milli Takım Arası ve Hazırlık Süreci

Reis, Hatayspor maçının ardından milli takım arasına gireceklerini hatırlatarak, "Bu dönemde takımın motivasyonunu sağlamak kolay değil. Çünkü sezon başından beri sadece iki maç oynayıp, tekrar milli maç arasına gireceğiz. Bu durumu kabullenmek zorundayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" şeklinde konuştu.

Deplasman Yolculukları ve Taraftar Desteği

Reis, Almanya ile Türkiye arasındaki deplasman yolculuğu hakkında da değerlendirmelerde bulundu. "Almanya’da deplasman yolculukları genelde kısa sürerken, Türkiye’de bu süreç biraz daha uzun. Ayrıca, Almanya'daki stadyumların daha dolu olduğunu da gözlemliyorum. Bizim taraftarlarımızın ev sahibi maçlarda stadyumları doldurması mutluluk verici, ancak deplasman maçlarında bu pek mümkün olmuyor" dedi.

Türk Futbolu Üzerine Düşünceler

Reis, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin Türk futbolu için olumsuz bir durum olduğunu da sözlerine ekledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Atakaş Hatayspor maçını değerlendirdi.