DOLAR
34,24 -0,36%
EURO
37,55 0,95%
ALTIN
2.918,71 -0,18%
BITCOIN
2.115.078,58 -1,71%

Samsunspor Üst Sıralarda Kalmak İçin Mücadele Ediyor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, galibiyet hedefiyle takımı motive ediyor ve rakiplerine karşı dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 16:10
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 16:18

Samsunspor Üst Sıralarda Kalmak İçin Mücadele Ediyor

Samsunspor, Üst Sıralarda Kalma Hedefinde

Teknik direktör Thomas Reis, Tredyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor'un üst sıralardaki konumunu koruma isteğini dile getirdi.

Teknik Direktör Thomas Reis'ten Açıklamalar

Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, "Üst sıralarda kalıp, alt sıradaki takımlarla puan farkını açmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor maçı öncesi: Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'un sahasında mücadele edecek olan Samsunspor, bu maçı kazanarak ligdeki konumunu sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Reis, "Milli takım arasından sonra oynayacağımız maç, Fenerbahçe karşılaşmasından çok daha kritik. Adana Demirspor'un ligde son sırada olmasına rağmen, bu maçın kolay geçmeyeceğini biliyoruz" dedi.

Takım Performansı ve Hedefler

Reis, oyuncularının sergilediği performanstan memnun olduğunu belirtirken, "Her maçta %100 performans göstermeliyiz. Böyle devam edersek hem puan alabiliriz hem de rekorlar kırabiliriz" şeklinde konuştu.

Son olarak, ligde toplamda 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadıklarını hatırlatan Reis, "Önemli olan ligin sonunda neler yaptığımızdır. Takımım iyi performans gösteriyor ve bu şekilde savaşmaya devam etmeliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde...

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.