DOLAR
34,15 -0,05%
EURO
37,97 0,05%
ALTIN
2.885,21 -0,05%
BITCOIN
2.162.702,88 0,1%

Şenol Güneş Trabzonspor ile Anlaştı

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile anlaştığını duyurdu. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, camiadan dayanışma çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 03.09.2024 18:00
Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 18:00

Şenol Güneş Trabzonspor ile Anlaştı

Trabzonspor, Şenol Güneş ile Yeni Bir Döneme Başlıyor

Trabzonspor Kulübü, efsane teknik direktör Şenol Güneş ile anlaştığını duyurdu. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, bu kararın arkasındaki süreci açıkladı.

Yönetim Kurulunda Alınan Karar

Doğan, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Pazartesi günü düzenlediğimiz yönetim kurulu toplantısında üç isim üzerinde detaylı bir şekilde tartıştık ifadelerini kullandı. Güneş'in tecrübesinin, takımın hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynayacağına inandığını belirtti.

Güneş'e Hoş Geldin Mesajı

Teknik direktör Güneş’e “Yuvana yeniden hoş geldin!” sözleriyle seslenen Doğan, camiadan kenetlenme ve destek talep etti.

Sosyal Medya Paylaşımları

Bordo-mavili kulüp, sosyal medya hesaplarından Güneş'in fotoğraflarının yer aldığı bir paylaşım yaparak, “Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız” ifadelerine yer verdi.

Teknik Direktörlükte Beşinci Dönem

Şenol Güneş, Trabzonspor’la teknik direktörlük kariyerinde beşinci kez anlaşma sağladı. Güneş, geçmişte de bordo-mavili takımda birçok başarı elde etti.

Yıllar içerisinde Trabzonspor’un kalecisi olarak 6 şampiyonluk yaşayan Güneş, teknik direktör olarak da birçok kupa kazandı. Son olarak 4237 gün aradan sonra geri döndü.