DOLAR
34,28 0%
EURO
37,09 -0,01%
ALTIN
3.021,42 0,21%
BITCOIN
2.349.633,05 -1,1%

Sergen Yalçın'ın ilk antrenmanında söylediği sözler olay oldu

Trendyol Süper Lig'inin ekiplerinden Antalyaspor'la sözleşme imzalayan ve takımın başına geçen Sergen Yalçın, Akdeniz temsilcileriyle ilk antrenmanını tamamlayarak, Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam etti. Yalçın'ın kameralar önünde oyunculara talimat verdiği o an, günün en çok konuşulan konusu oldu.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 19:59
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 19:59

Sergen Yalçın'ın ilk antrenmanında söylediği sözler olay oldu

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan ve teknik direktör olarak takımın başına geçen Sergen Yalçın, takımdaki ilk antrenmanına çıktı. Süper Lig'de çıktığı 17 maçtan 6 galibiyet, 6 beraberlik ile aldığı 5 mağlubiyetle 24 puan alan Antalyaspor’un yeni çalıştırıcısı olan Yalçın, antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir görüşme yaptı.

ANTRENMANI BAŞKAN DA İZLEDİ

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'la ilk antrenmanı

Basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman taktik çalışmayla sona ererken, Kırmızı Beyazlıların yeni antrenörü Sergen Yalçın da oyuncularla bol bol sohbet etti. Bu arada antrenmana Antalyaspor kulübünün başkanı Sinan Boztepe ile birlikte basın sorumlusu Arkan Evren ve birkaç yönetici de katıldı.

O ANLAR GÜNDEM OLDU

İlk antrenmanda kaydedilen videoda Sergen Yalçın'ın oyunculara talimat veren sesi duyuluyor: "Sahada topun hızlı olması gerekiyor, bu siz değilsiniz"

Bu anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.