DOLAR
34,06 -0,16%
EURO
38,03 -0,03%
ALTIN
2.834,03 -0,26%
BITCOIN
2.146.177,3 0,1%

Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Göztepe Maçını Değerlendirdi

Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Göztepe karşısında aldıkları mağlubiyeti ve gelecek için çıkaracakları dersleri anlattı.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 00:27
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 00:27

Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Göztepe Maçını Değerlendirdi

Sipay Bodrum FK'dan Göztepe Yenilgisi Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe'e 2-0 mağlup olan Sipay Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, karşılaşmanın ardından medya ile bir araya geldi.

İlk Yarı Performansı Kabul Edilemezdi

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Taşdemir, ilk yarı gösterdikleri performansın kendileri açısından kabul edilemez durumda olduğunu vurguladı. "Özellikle ilk yarı, uzun süredir böyle bir oyun hatırlamıyorum. Bize yakışmayan bir oyun sergiledik," dedi.

İkinci Yarıda Dengeyi Sağladık

İkinci yarıda biraz denge sağladıklarını belirten Taşdemir, "Belki bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırabilseydik, oldukça farklı bir ikinci yarı yaşayabilirdik," ifadelerini kullandı.

Gelecek İçin Ders Çıkartacağız

Yenilginin ardından gerekli dersleri çıkaracaklarını söyleyen Taşdemir, "Buradan gerekli dersleri çıkararak yolumuza devam edeceğiz," açıklamasında bulundu.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Takımın transfer sürecine de değinen Taşdemir, "Bizim bir kulüp politikamız var. Bu politikaya bağlı kalarak ilerliyoruz. 4 maçta 3 mağlubiyet aldık ancak bu duruma hemen 3-5 transferle çözüm bulalım gibi bir düşünce içerisinde değiliz. Daha işin içine girecek genç oyuncularımız var," dedi.