DOLAR
34,14 -0,03%
EURO
37,95 0,04%
ALTIN
2.890,44 -0,23%
BITCOIN
2.151.826 0,57%

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Oyuncularıyla Bir Araya Geldi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ay-yıldızlı futbolcularla bir yemek etkinliği düzenledi, başarı dileklerinde bulundu.

Yayın Tarihi: 04.09.2024 10:26
Güncelleme Tarihi: 04.09.2024 10:26

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Oyuncularıyla Bir Araya Geldi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Oyuncularıyla Yemekte Buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım futbolcularıyla düzenlenen bir yemekte bir araya geldi. TFF'den gelen resmi açıklamaya göre, etkinliğe TFF Başkan Vekilleri Fuat Göktaş, Ceyhun Kazancı ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da katıldı.

Yemekte Başarı Mesajları

Yemek öncesinde futbolcularla tek tek tokalaşarak sohbet eden Hacıosmanoğlu, oyunculara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile de yemek sırasında sohbet eden Hacıosmanoğlu, oyuncularına başarı dileklerini iletti.

Hacıosmanoğlu’nun Açıklamaları:

Başkan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Gençliğimizde izlediğimiz milli maçlarımızda rakiplerimiz genellikle lejyoner oyunculardan oluşuyordu. Bugün ise milli takımımızın çoğunluğu yurtdışında ülkemizi temsil eden oyunculardan oluşmakta. Unutmayın ki inanmak, başarmanın yarısıdır. Futbol sahada kazanılır. Bu sezon Türk futbolunda barış ve kardeşliği öncelikli hedefimiz olarak belirliyoruz. Hep birlikte çalışıp başarılı olmak için el birliği yapmalıyız. Sizlere daha iyi imkanlar sunacağız, sahada da üzerinize düşeni yapmanızı bekliyorum. Hep birlikte olacağız; hepinize başarılar diliyorum."