DOLAR
34,22 -0,05%
EURO
37,89 0,08%
ALTIN
2.915,89 0,37%
BITCOIN
2.080.828,62 0,05%

Trabzonspor'un Geleceği için Güçlü Finansal Yapı Hedefi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Birhan Emre Yazıcı, kulübün mali sürdürülebilirliğini artırmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 12:40
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 12:40

Trabzonspor'un Geleceği için Güçlü Finansal Yapı Hedefi

Trabzonspor’un Mali Yapı Hedefleri

Birhan Emre Yazıcı, Trabzonspor’un geleceğine dair önemli hedefler belirledi. Kulübü, kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya kavuşturmak istediğini ifade etti.

Kulübün Marka Değerini Artırma Çabaları

Trabzonspor’un Proje ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olan Yazıcı, Trabzonspor Dergisinde verdiği röportajda, önemli projeler ve sponsorluk anlaşmaları ile marka değerini güçlendirdiklerini söyledi.

Uluslararası Tanıtımın Önemi

Yazıcı, Avrupa futbolunda kulüplerin marka değerlerini uluslararası alanda tanıtmasının kritik olduğunu belirtti. Yönetim olarak, Trabzonspor Koleji ve Kartal Projesi gibi girişimlerin bu hedef doğrultusunda önemli adımlar olduğunu vurguladı.

Sponsorluk Gelirindeki Artış

Kulübe giren sponsorluk bütçesinin tarihin en yüksek rakamlarına ulaştığını kaydeden Yazıcı, uluslararası alanda daha güçlü bir ekonomik bağımsızlık elde etmek için projeler üretmeye devam ettiklerini açıkladı.

Uzun Vadeli Başarı Hedefleri

Yazıcı, Trabzonspor’un saha içindeki başarılarını sürekli hale getirmek istediğini belirterek, Manchester United örneğini vererek uzun vadeli planlamaların önemine dikkat çekti.

Ekonomik ve Mali Planlar

Yazıcı, Trabzonspor’u güçlü bir mali yapıya kavuşturmanın yanı sıra kulübü, sürdürülebilir yatırımlarla donatmayı hedeflediklerini de ifade etti. Ertuğrul Doğan ile birlikte çalışarak kulübü her alanda en üst seviyeye taşımak için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.