DOLAR
34,16 0,22%
EURO
37,78 0,22%
ALTIN
2.902,97 0,75%
BITCOIN
2.066.300,32 0,74%

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Yeni Sezonu Coşkuyla Karşıladı

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, yeni sezona yenilikler ve heyecanla dolu bir başlangıç yaptı.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 12:28
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 12:28

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Yeni Sezonu Coşkuyla Karşıladı

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Yeni Sezonu Açtı

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, düzenlediği törenle yeni sezonunu duyurdu. Etkinlik, VakıfBank Spor Sarayı’nda gerçekleştirildi ve kulüp başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Kulüp Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih: Yeni Hedefler İçin Hazırız

Törende konuşan Abdi Serdar Üstünsalih, "Her yeni sezon yeni hedefleri beraberinde getiriyor. 48 saat sonra başlayacak yeni sezonun heyecanı içerisindeyiz. Dünya voleybol tarihinin en başarılı takımlarından biri olarak yine şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Yenilenmiş kadromuzun heyecanını siz de göreceksiniz." dedi.

Kız çocuklarını Türk sporuna kazandırma çabalarına devam ettiklerini de belirten Üstünsalih, "Her yaş grubunda milli takıma en fazla sporcu veren takım olduk. Ülke voleybolu olarak yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Takımın Yeni Kaptanı Zehra Güneş

Üstünsalih, milli voleybolcu Zehra Güneş'in takım kaptanı olarak atanmasının da mutluluğunu paylaştı. Güneş, "VakıfBank'taki 13. yılımda takım kaptanı olarak buradayım. Bu onurlu görev için tüm gücümle çalışacağımdan emin olmanızı isterim." diye belitti.

Başantrenör Giovanni Guidetti: Motivasyon Dolu Bir Sezon

Takımın başantrenörü Giovanni Guidetti ise "17. sezonumda buradayım ve yeni sezon öncesinde heyecanlıyım. Yeni oyuncumuz, yeni kaptanımız var; bu da heyecan verici. Bu formayı giyen her zaman farklı hisseder." dedi.

Guidetti, "Bana bu takımı emanet eden yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bu sezon tüm finallere ulaşmak için çok motiveyiz. Voleybolcuların açlığını ve hırsını görmek beni çok memnun ediyor." diyerek düşüncelerini paylaştı.

Büyük Hedefler ve Hayaller

Zehra Güneş, "Hedeflerimiz ve hayallerimiz çok büyük." diyerek, tüm voleybolculara sakatlıktan uzak bir sezon diledi.

Törenin sonunda ise ekip, geleneksel toplu fotoğraf çekimiyle etkinliği sonlandırdı.