DOLAR
34,25 -0,34%
EURO
37,81 0,31%
ALTIN
2.926,55 -0,45%
BITCOIN
2.101.163,55 -1,01%

VakıfBank Yeni Sezonda Genç Bir Takım Kurdu

Guidetti, VakıfBank'ın gençleşen kadrosuyla yeni bir sayfa açtıklarını vurguladı.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 11:06
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 11:06

VakıfBank Yeni Sezonda Genç Bir Takım Kurdu

VakıfBank, Genç Bir Kadro ile Yeni Sezona Hazır

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti, takımın gençleşmesinden memnun olduğunu ifade etti. Guidetti, "Oynamak için motive olmuş, hırslı ve genç oyuncularla VakıfBank tarihine farklı bir sayfa açacak yeni bir takım kurduk" şeklinde konuştu.

Takımda Yenilikler ve Hedefler

Geçtiğimiz günlerde VakıfBank Spor Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında Guidetti, takımın milli oyuncusu Cansu Özbay ve genel menajeri Banu Can Schürmann ile birlikte açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesinde kadroda önemli değişiklikler yaptıklarını dile getiren Guidetti, "7 yeni transfer ile yeni bir takım oluşturduk ve bu oyuncularla çok yoğun çalışıyoruz. Hedefimiz, VakıBank ismini olabildiğince yukarıda tutmak" dedi.

Guidetti, genç kadro hakkında da şunları aktardı: "Sezon başında biraz zorluk yaşayacağımız kesin ama sonunda her şey harika olacak. Her değişim başlangıçta zordur, ama sonuç harika olacaktır. Takımda birçok zorlukla karşılaşacağımızı biliyoruz, ancak en sonunda hedefimiz tüm finallerde yer almak."

Yeni Kaptan Zehra Güneş

Takımın yeni kaptanı Zehra Güneş'i kutlayan Guidetti, "VakıfBank'taki jenerasyonları kaptanlarıyla da özdeşleştirebiliriz. Gözde, Melis, Gabi gibi isimlerin ardından şimdi de Zehra'nın kaptanlık yapacağı bir takım oluşturduk" ifadesini kullandı.

Cansu Özbay'dan Umut Verici Açıklamalar

Takımın milli oyuncusu Cansu Özbay da yeni sezonda hedeflerini dile getirerek, "Çok yeni ve genç bir takımız. Bu, çok güzel bir şey. Herkes başarıya ve öğrenmeye aç. Giovanni ile beraber çok daha iyi bir seviyeye geleceğimize inanıyorum" dedi.

Genel Menajerden Sürpriz Açıklamalar

VakıfBank'ın genel menajeri Banu Can Schürmann ise takımın genç ve dinamik yapısıyla sürprizlere açık olduğunu belirterek, "Yeni sezona finallerde oynama hedefiyle başlıyoruz. Takımımız hazır" şeklinde konuştu.