İstanbul 24°
parçalı az bulutlu
09 Mayıs 2019 Perşembe 12:51
Facebook Profil Fotoğraflarını Rehberinizdeki Kişiler İle Senkronize Etme

Facebook Görüntülerini Kişi Görüntüleri ile Senkronize Etme

Facebook arkadaşlarının profil resimlerini rehberde görüntüleyebilmek için öncelikli olarak Sync.me uygulamasının kullanılması gerekmektedir. Uygulamanın indirilmesi sonrasında gereken izinlerin verilmesi ardından telefon numarasının girilmesi istenmektedir. Telefon numarası sisteme kaydedildikten sonra Facebook hesabına giriş yapılması için bilgi ekranı gelecektir. Bu giriş ekranındaki boşlukların doğru bir şekilde doldurulması ve Facebook hesabına giriş yapılması gerekmektedir. Bu işlemlerin atlatılması sonrasında rehberinizde Facebook arkadaşlarınızın fotoğraflarını görebilirsiniz.

Ayrıca devamlı olarak manuel şekilde yenileme işlemi yapmanıza da gerek yoktur. Uygulama doğrudan Facebook hesabınıza bağlı olduğu için listenizdeki kişiler profil resimlerini değiştirdiklerinde sizin rehberinizde de yeni profil resimleri görüntülenecektir. Sync.me uygulamasına giriş yapmak için yalnızca birkaç dakikanızı ayırabilir ve sonrasında numarası sizin telefonunuzda bulunan tüm Facebook arkadaşlarınızı profil resimleri ile birlikte görüntüleyebilirsiniz…

Son Güncelleme: 09.05.2019 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.