DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.235,64 0,02%

08.00- 17.00 arası çalışmak isteyene müjde! KPSS'siz dolgun maaşlı personel alımı yapılacak

Çeşitli belediyelerden çeşitli pozisyonlaeda çalıştırılmak üzere personel alımı ile alakalı gelişmeler yakından takip ediliyor.

Yayın Tarihi: 08.08.2024 10:43
Güncelleme Tarihi: 08.08.2024 12:14

08.00- 17.00 arası çalışmak isteyene müjde! KPSS'siz dolgun maaşlı personel alımı yapılacak

Çeşitli belediyelerden çeşitli pozisyonlaeda çalıştırılmak üzere personel alımı ile alakalı gelişmeler yakından takip ediliyor. Son personel alımı yapılacağı açıklanan belediye Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediyesi olurken, belediye bünnyesinde çalıştırılmak üzere KPSS puanı olmaksızın yeni personel alımı yapılacağı belirtildi. Belediyetarafından yapılan açıklamada, farklı branşlarda ve seviyelerde personel alımı yapılacağı belirtilirken, alımlarda KPSS şartının olmadığı belirtildi. İŞKUR kurum dışı personel alım ilanlarında yer alan detaylarda Belediyenin açıkladığı kadro listesine bakıldığında, çeşitli alanlarda çalışan adaylara yönelik geniş bir istihdam imkanı sunulduğu görülüyor. 

BELEDİYE ALIM KADROLARI

Elektrik, inşaat, harita mühendisİ alımlarının yanı sıra Acil tıp teknisyeni, veteriner hekim, veteriner sağlık teknikeri gibi sağlık alanında personel alımı yapılacak. Bilgisayar programcısı, Harita teknikeri, inşaat teknikeri, Beden işçisi, büro işçisi, inşaat-işyeri bekçisi, kepçeli araç operatörü, peyzaj mimarı, şoför, süpürgeci, temizlik görevlisi, traktör şoförü gibi işçi kadrolarında da açık bulunduğu belirtildi. Açık pozisyonlar arasında mühendislikten teknik elemanlığa kadar birçok meslek grubu bulunuyor. İŞKUR'da yer alan ilanda açık kadrolar şu şekilde yer alıyor; 

Elektrik Mühendisi

Acil Tıp Teknisyeni

Bilgisayar Programcısı

Beden İşçisi

Büro İşçisi

İnşaat Mühendisi

Harita Mühendisi

Hayvan Bakıcısı

Harita Teknikeri

İnşaat Teknikeri

İnşaat İşyeri Bekçisi

Kepçeli Araç Operatörü

Peyzaj Mimarı

Veteriner Sağlık Teknikeri

Şoför - Yük Taşıma

Süpürgeci

Temizlik Görevlisi

Traktör Şoförü

Veteriner Hekim

tl

tl,

BELEDİYE PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI

 Türk vatandaşı olmak

Adli sicil kaydı bulunmamak

Çalışmaya engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Başvuru yapılacak kadronun gerektirdiği bölümlerden mezun olmak

Belediye personeli olmak adına başvurular, e-posta yolu ile gerçekleştirilecek. Adayların özgeçmiş ve ikametgah belgesi ile beraber başvurularını "[email protected]" e-posta adresine iletmesi gerekliiği mevcut.