Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

14 Şubat Çarşamba günü Yengeç burcunu neler bekliyor? İşte 14 Şubat sevgililer günü Yengeç burcu yorumu!

Yengeç burcu, sevgililer gününde sorunlarını unutup, sevgisini göstermeli. İlişki, sağlık, iş, para konularında destek almalı, yatırımlarına dikkat etmeli, manevi gelişimine önem vermeli.

Yayın Tarihi: 09.02.2024 15:45
Güncelleme Tarihi: 09.02.2024 15:45

14 Şubat Çarşamba günü Yengeç burcunu neler bekliyor? İşte 14 Şubat sevgililer günü Yengeç burcu yorumu!

Mine Ölmez: 14 Şubat 2024 günlük burç yorumları

14 Şubat 2024 Çarşamba günü sevgililer günü. Peki bu gün burçlar için nasıl geçecek? Günlük burç yorumları, burçlarınızın aşk, iş, sağlık, para gibi konularda neler yaşayacağını size anlatıyor. Astroloji uzmanlarının hazırladığı günlük burç yorumları ile burcunuzun bugün size verdiği mesajları keşfedin. Aşk hayatınızdan iş hayatınıza, sağlığınızdan ekonomik durumunuza kadar pek çok alanda bilgi edinebilirsiniz. İşte 14 Şubat sevgililer günü Yengeç burcu yorumu:

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler

Korkularınızla yüzleşin: Yengeçler, son aylarda ilişki, sağlık, iş gibi konularda pek çok sorunla karşılaştınız. Mars’ın Oğlak burcunda olması, partnerinizle, ortaklarınızla, arkadaşlarınızla aranızda gerginliklere yol açtı. Ayrılıklar, kopuşlar, iniş çıkışlar yaşadınız. Belki hala kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Partnerinizin davranışları sizi kaygılandırıyor. Benim size tavsiyem, bu sürecin geçici olduğunu unutmayın. Sürekli kendinizi sorgulamayın. Bu ara en güvensiz hissettiğiniz konular, ekonomik ve ilişkisel konulardır. Gelecek kaygısı duyuyorsunuz. Kendinizi beğenmiyorsunuz. Sürekli kendinizi eleştiriyorsunuz. Bazılarınız hamilelik, baba olma gibi konularda endişe yaşıyor. Benim onlara tavsiyem, kendinizi güvende hissetmediğiniz durumlarda, uzman birinden destek alın. Bu süreci tek başınıza atlatmaya çalışmayın. Olumlu açıdan bakarsak, tıp, psikoloji, para gibi konularda çalışanlar, çok büyük başarılar elde edebilirler. Hedeflerinize ve hayallerinize ulaşabileceğiniz bir kapı açılabilir. Çok zengin olma veya fakirleşme arasında ince bir çizgide yürüyorsunuz. Yatırımlarınıza çok dikkat edin. Gerekirse bu konularda eğitim alın. Psikoloji, derinleşme, manevi gelişim konularında kendinizi geliştirebilirsiniz. İbadetlerinizi ve maneviyatınızı arttırarak, sezgi güçlerinizi yükseltebilirsiniz. Yengeçler, zaten algıları açık olan insanlardır. Bu süreçte daha da çok açılacak. Para konularında ölçülü olun. Önümüzdeki günlerde çok harcama yapmaktan kaçının. Dolandırıcılığa karşı dikkatli olun. Paranıza, pulunuza, yatırımlarınıza çok dikkat edin. Hak ettiğiniz parayı ve gücü elde etmek için çok mücadele edeceksiniz.

Sevgililer Günü’nde yapın: Yengeçler, Sevgililer Günü’nde sevgilinize veya eşinize bana niye hediye almadın, para konusunu açmayın, para sıkıntılarınızı ilişkinize yansıtmayın. Ya da niye çok soğuksun, niye bana dokunmuyorsun, niye sarılmıyorsun gibi sorular sormayın. Çünkü çok sert bir açı var. Siz de bu anlamda esmaların az ya Rahman ya Rahim diyerek hem eril hem dişil enerjinizi, şefkatinizi dengede tutun.