DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.146.915,91 -0,22%

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

Yengeç Dolunayı, yeni yıla girerken hayatımızda önemli değişimler getirecek. Ev, aile, yuva, güven, duygu gibi konularda netlik, karar, sonuç, bitiş ve başlangıç yaşayacağız. Her burç, bu Dolunay’ı farklı hissedecek.

Yayın Tarihi: 22.12.2023 16:17
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 16:27

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

2023 Yılının Son Dolunayı: Yengeç Burcu

Yeni yıla girmeden önce, 27 Aralık 2023’te saat 03.33’te Yengeç Burcu’nun 4 derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, bizi 2024’e taşıyacak önemli gelişmeleri ve duyguları beraberinde getirecek. Yengeç Burcu, ev, aile, yuva, güvenlik, duygusallık gibi konularla ilgilidir. Bu Dolunay, bu alanlarda bazı netleşmeler, kararlar, sonuçlar, bitişler ve başlangıçlar yaşamamıza neden olabilir. Her burç, bu Dolunay’ın etkisini farklı şekilde hissedecek. İşte burçlara göre Yengeç Burcu Dolunayı’nın yorumları:

KOÇ BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın ev, aile, yuva, güvenlik gibi konularla ilgili alanında meydana geliyor. Bu Dolunay, bu konularda bazı değişiklikler, netleşmeler, kararlar almanızı gerektirebilir. Belki de taşınma, ev değiştirme, aile ilişkileri, evlilik, ebeveynlik gibi konularda yeni bir sayfa açmak istiyorsunuz. Bu Dolunay, size bu konularda cesaret ve fırsat verebilir. Ancak, bunun için geçmişinizi bırakmanız, eski alışkanlıklarınızdan, bağımlılıklarınızdan, güvensizliklerinizden arınmanız gerektiğini de fark edebilirsiniz. Geçmişi geleceğe taşıyarak kendinizi engellemeyin. Bu Dolunay, hayatınızda sağlam bir temizlik yapmanız için harika bir zaman. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve bunlara ulaşmak için içsel huzurunuzu ve konforunuzu sağlayın. Bu Dolunay, aynı zamanda size geleceğe umutla bakmanızı sağlayacak yeni gündemler de getirebilir. İçsel anlamda Satürn’ün 12. evinize geçmesiyle, kendinizi bloke ettiğiniz, önünüzü tıkadığınız alanları teker teker ayıklamak için mükemmel bir fırsat olacak. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

BOĞA BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın iletişim, haberleşme, öğrenme, seyahat, kardeşler, komşular, yakın çevre gibi konularla ilgili alanında etkili olacak. Bu Dolunay, bu konularda sürpriz kararlar, haberler, gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, mevcut arkadaşlıklarınızı gözden geçirebilir, ileriye dönük plan ve projelerinizi netleştirebilir, bunlarla ilgili görüşmeler, konuşmalar yapabilir, kısa veya uzun mesafeli yolculuklara çıkabilirsiniz. Yargısal ve hukuksal süreçleriniz varsa, bunlarla ilgili önemli haberler, evraklar, belgeler gündeme gelebilir. Artık yeni yollara girmek, yeni insanlarla tanışmak, bir yönde ilerlemek, fikirlerinizi konuşmak ve tartışmak istiyorsunuz. Bu Dolunay, size bu konularda destek olacak. Özellikle gelecek ile ilgili hayalleriniz ve girmek istediğiniz sosyal çevre ile ilgili bir tür adanmışlık duygusu benimsemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yani, böyle bir yola girmek, böyle bir hayali gerçekleştirmek istiyorsanız, bu uğurda tam bir adanmışlıkla ilerleyerek kararınızı net bir şekilde vererek ilerlemeniz daha evla olacaktır. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

İKİZLER BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın maddi kaynaklar, gelir, gider, yetenekler, değerler, özgüven gibi konularla ilgili alanında meydana geliyor. Bu Dolunay, bu konularda bazı sorgulamalar, değişiklikler, kararlar almanızı gerektirebilir. Belki de bedeninizle, sahip olduğunuz yeteneklerle ilgili bazı sorgulamalar içerisindesiniz. Bir takım ortaklıkları sürdürmeli mi, bitirmeli mi, birileriyle yola çıkmalı mı, yoksa kendi başınıza mı devam etmelisiniz? İşte bunların kararını vermeye başlıyorsunuz. Özellikle bir takım fırsatlar karşınıza çıkabilir. Mali anlamda ortaklaşa yapabileceğiniz işler veya bireysel anlamda kendi yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz potansiyeller bu Dolunay’la beraber ön plana çıkabilir. Satürn haritanızın tepe noktasında yani sorumluluk al diyor size. Şu sıralar çok fazla sorumluluk alıyor ve çok az karşılık alıyormuş gibi hissedebilirsiniz ama Satürn’ün bu etkisi bittiği zaman burada kalıcı başarılar elde edeceksiniz, oradaki yeriniz artık sağlamlaşmış olacak. Bu anlamda sorumluluğunuzu alabildiğiniz, tam bir adanmışlıkla ilerleyebildiğiniz konulara yönelin, kendinize, kendi potansiyelinize güvenin. Bir ortaklığa girdiğiniz zaman kendinize güvenin, siz sadece kendinizle de başarabilirsiniz diyor sistem size. Güzel başarılar görünüyor. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

YENGEÇ BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın hemen hemen her alanını değerlendirdiğiniz bir yıllık döngünün sonunu işaret ediyor. İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, aranızdaki denge ve uyum konularında gözden geçirmeler yapıyorsunuz. Artık hayatınızda ilerlemeyen, devam etmeyen konuları tek tek bırakıyorsunuz. Çünkü inançlarınız ile ilgili bir testten geçiyorsunuz. Sizi motive eden, inandığınız işleriniz yoksa ya da bunları yaparken keyif almıyorsanız, bu çok sürdürülebilir olmayabilir. Bu Dolunay, inançlarınızı sınayacak. Bu alanda hayatınızın hemen hemen her alanını etkileyecek ve ikili ilişkilerle başlayacak gündemlerde, gerçekten neyi sürdürmeye isteklisiniz? Neye emek vermeye hazırsınız? Bunları keşfetmeye başlayacaksınız. Kalıcı bir yer değişikliği, inanç, fikir değişikliği gibi gündemler de söz konusu olabilir. Yargısal süreçlerde kalıcı başarılar elde edebilirsiniz. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

ASLAN BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın içsel, gizli, bilinçaltı, ruhsal gibi konularla ilgili alanında meydana geliyor. Bu Dolunay, bu konularda büyük bir sorgulama sürecine girmenizi sağlayacak. Özellikle rüyalarınız önemli olacak. Rüyalarınızda gerçeklerden ipuçları alabilirsiniz. Herhangi bir konuda ilerleyemediğinizi, bazı haksızlıklara maruz kaldığınızı düşünüyorsanız, bunların aslında pozitif geri dönüşlerini görmeye başlayacaksınız. Ama tabii ki o alana odaklanmanız, görmeye niyet etmeniz gerekiyor. Satürn 8. evinizde bağlılıklarınızı sorguladı. Yani bağ kurmak, ekonomik anlamda yatırım yapmak, bir ilişkiye yatırım yapmak gibi konularda bir takım kararlar vermeniz gerekiyordu. Bu derin ve ruhsal bağlantıları ve buradaki yaşanan kayıpları daha net bir şekilde anlamlandırabilme fırsatı doğuyor bu Dolunay ile. Sağlık sorunları yaşayanlarınız varsa burada şifalı ve kalıcı çözüm yolları, ameliyat ve operasyon gibi konular gündeme gelebilir. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

BAŞAK BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın sosyal çevre, arkadaşlık, grup, topluluk, hedef, idealler gibi konularla ilgili alanında etkili olacak. Bu Dolunay, bu konularda bazı değişiklikler, netleşmeler, kararlar almanızı gerektirebilir. Belki de sosyal çevrenizi, arkadaşlıklarınızı, gruplarınızı, topluluklarınızı, hedeflerinizi, ideallerinizi gözden geçirmek istiyorsunuz. Bu Dolunay, size bu konularda cesaret ve fırsat verebilir. Ancak, bunun için uzun vadeli ortaklıklarınızı, ilişkilerinizi, sorumluluklarınızı da göz önünde bulundurmanız gerektiğini de fark edebilirsiniz. Sadece aşk, keyif, güzellik odaklı değil, aynı zamanda ileriye dönük, kalıcı, adanmışlık gerektiren konulara da yönelmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Yani ortak bir iş yapıyorsanız, burada benlik algısından çıkıp insanlara faydalı olabileceğiniz konuları gündeme getirmeniz gerekebilir. Ya da herhangi bir ilişkide sorumluluk almanız, çaba sarf etmeniz, emek göstermeniz gerekiyorsa, burada baz alacağınız husus oradan alacağınız fayda veya mutluluk değil, aslında onu ne kadar ileri bir noktaya taşıyabileceğiniz. Yani biraz öngörülerinizi, biraz aktif olmanız gerekiyor. Kariyerinizle ilgili uzun vadeli etkili olabilecek bir takım fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Evlilik alanında da güzel ve kalıcı bağlantılar kurulabilir. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

TERAZİ BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın kariyer, gelecek, hedef, sorumluluk gibi konularla ilgili alanında meydana geliyor. Bu Dolunay, bu konularda bir dönüm noktası yaşamanıza neden olabilir. Artık hayatınızda tamam mı, devam mı diyeceğiniz bir yol ayrımındasınız. Kariyeriniz, geleceğiniz bir tarafta duruyor. Geçmişiniz, zayıflıklarınız bir tarafta. Bunların arasında bir denge kurmaya çalışıyorsunuz ve bundan sonra yolunuza özellikle kariyeriniz ve geleceğiniz ile ilgili yeni bir rutin oluşturmak için çaba göstermeniz gerekiyor. Belki yeni bir işe başlıyorsunuz, hemen karşılığını alamayacaksınız, hemen bir ünvana sahip olmayacaksınız veya hemen taçlandırılmayacaksınız ama gerçekten samimi bir şekilde çalışırsanız, büyük bir adanmışlıkla ilerlerseniz, kalıcı bir başarı elde edebileceğiniz ilk adımları atabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyer bağlantılarında buna odaklanmanız gerekiyor. Birçoklarınız için yine meslek değişimleri, sektör değişimleri, emeklilik veya istifa, taşınma, yer değişikliği gibi gündemler veya ebeveynlerle ilgili önemli konular da gündeme gelebilir. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

AKREP BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, sizin için iki kat daha önemli. Çünkü bu Dolunay sırasında , yani An haritasında Akrep burcu yükseliyor. Özellikle 9. ve 3. evinizde meydana gelen bu aksla beraber bir takım iletişim, haberleşme, seyahat, evrak, belge ve gündemler söz konusu olacak. Bir taraftan da Satürn 5. evinizde ve size sorumluluk almanızı söylüyor. Yani yeni bir yola giriyorsanız sorumluluk alın, çocuklarınızla ilgili belki yargısal süreçleriniz varsa bunlara odaklanın. Yeni bir aşka merhaba diyorsanız bu ilişkinin aslında ciddiyetini fark edin. Bir takım fikirsel çatışmalar, tartışmalar yaşanabilir. Ama burada karşı tarafın size sunduğu fikir, öneri her neyse işinize yarayabilir çünkü o farklı bir açıdan bakıyor. Tam karşıdan bakıyor ve belki de vizyonunuzu daha çok genişletebilir. Bu anlamda bol bol iletişimin olacağı, bol bol araştırmanın olacağı ve hayatınızda devam etmek istediğiniz yol ve yolculuklarla ilgili soyut olarak bazı kararlar alacağınız bir Dolunay’dan bahsedebiliriz. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

YAY BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın maddi, manevi, ortaklaşa, paylaşımlı, kriz, borç, ödeme gibi konularla ilgili alanında etkili olacak. Bu Dolunay, bu konularda bir kapanış ve tamamlanma süreci yaşamanıza neden olabilir. Buradaki enerji ve etkilerle beraber özellikle mali bir kriz içindeyseniz kendi yeteneklerinizi, kendi potansiyellerinizi daha işlevsel bir şekilde nasıl değerlendirebileceğinize odaklanmanız gerekiyor. Aynı zamanda Satürn 4. evinizde. Bir düzen değişimi, ortaklaşa bir konuyu netliğe kavuşturmak, belki birçoklarınız için evlilik, boşanma gibi kritik konular, ailevi meseleler ya da evinizin kirası ile ilgili gündemlerle uğraşıyorsunuz. Birden mal sahibi kira’yı fırlattı ve ne yapacağım bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim yeni yıl geldi ama ben kaynaklarım az olmasına rağmen artan giderler ile boğuşuyorum da diyebilirsiniz. Ama burada ruhsal açıdan aslında hayatınızın sorumluluğunu artık elinize almanız gerekiyor. Yani kendi yetenekleriniz, kendi potansiyelleriniz karşı taraftan gelecek desteklerle veya birileri ile iş birliği içerisindeyseniz onlarla kuracağınız bağ veya keseceğiniz bağlantıyla beraber artık işleri ciddi bir şekilde ele alıp yapılanma sürecine giriyorsunuz. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

OĞLAK BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, sizin için çok önemli. Çünkü tam karşınızda 7. evinizde oluşuyor. Burada ikili ilişkilerinizle ilgili artık bir karar aşamasına girebilirsiniz. Bu ilişkiyi ciddi bir noktaya getirmeli miyim? Bu ilişkinin geleceği var mı? Bu ilişkiyi sürdürebilir miyim? veya bitirmeli miyim? Bitirirsem ne ile karşılaşırım? O kadar emek verdim. Arkasında mı durmalıyım? Emek vermeye değer mi? Gibi sorular zihninizde yer alacak. Sağlam bir takım ortaklıklar, birliktelikler de oluşturabilirsiniz. Ama önemli olan şey hemen bu birliğin karşılığını almaya çalışmak değil, onu uzun bir süreçte değerlendirmek yani onun geri dönüşleri için bir zaman tanımak gerekiyor. Bu tarz kararlarınız varsa, birini tanımaya çalışıyorsanız, ona zaman verin. Hemen bitirip başlamayın. Sadece emek verin yani aslında Bu Dolunay emek dolunayı. Önemli olan neyi emek vermeye değer bulduğunuzdur. Emek vermeye değer bulduğunuz bir şey için hemen hüküm vermeye çalışmayın. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

KOVA BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, hayatınızın sağlık, iş, hizmet, çalışma arkadaşı, dedikodu, haksızlık, gizli düşmanlık gibi konularla ilgili alanında etkili oluyor. Biraz sağlık konuları gündeme gelebilir. Ufak tefek bağışıklıklarla alakalı sıkıntı, sorunlar söz konusu olabilir. İş arkadaşları beraber çalıştığınız insanlar, arkanızdan dönen dedikodular size yapılan haksızlıklar gizli düşmanlıklar bir bir önünüze dökülebilir ve verilmiş sadakm varmış diyeceksiniz. Böyle bir enerji çalışabilir yani bir anda planların ters gitmesi bazı şeylerin lehe dönemsi eğer siz burada gizli bir takım bir şeyler yürüttüyseniz, bakın tam tersi de çalışabilir bu enerjinin çünkü karmik bir süreçten bahsediyoruz. Sağlınıza, bedeninize dikkat etmeniz gerekiyor. İşinizi ciddiye almanız gerekiyor. Burada özellikle Satrün 2. evinizde sizi maddi anlamda zaten ciddi manada sıkıntıya soktu. Kaynaklarınızı daha kısıtlı bir şekilde kullanmanız, yatırım yapmayı öğrenmeniz ve paranızı yetirmeyi doğru bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Biraz bereket ile alakalı testlerden geçiyorsunuz o yüzden işinizi ciddi bir şekilde yaptığınız zaman gerçekten samimiyetle, iyi niyetle ilerlediğiniz zaman kalıcı bir takım kazanç kapıları açılacak olsa da buradaki konularda biraz daha hassas davranmalısınız ve özellikle sağlıkla alakalı sıkıntılar yaşıyorsanız mutlaka peşine düşmelisiniz. İşinizle alakalı, hizmet verdiğiniz kişiler, çalışan veya iş arkadaşlarınız bir şekilde üzerinize üzerinize geliyorsa orda bırakılması, tamamlanması gerekilen konular var. Siz işinizi severek yapıyor musunuz? Gerçekten sorumluluk duygusu içerisinde yapıyor musunuz? Bunu test edin ve hangi konuya kendinizi büyük bir adanmışlıkla fokslayabilirsiniz bunu da kontrol edin. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?

BALIK BURCU (27 ARALIK 2023)

Yengeç Burcu Dolunayı, sizi destekliyor. Dolunay haritanızda 5. evinizde oluşuyor. Birçoklarınız için aşk hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Ama bu aşk, sıradan bir aşk değil. Emek, çaba, kararlılık gerektiriyor. Nimet ve külfet bir arada geliyor. Aşkla ilgili sorumluluklar, hayatınızı zaten daha ciddi bir şekilde yaşamaya başladığınız Satürn burcunuza girdiğinden beri arttı. Yani içinizdeki renkli dünyanın biraz daha soluklaştığı süreçlerden geçtiniz ve burada yaşamak zorlaşmışken hayatınıza giren güzelliklerle ilgili bir karar vermeniz gerekiyor. Sizi mutlu edecek şeyler, sorumluluk duygusuyla birlikte geliyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun sorumluluklarını üstlenmeniz gerekiyor. Eğer anne-baba olma fikrine hazırsanız, bu yola girebilirsiniz. Bir aşka merhaba demek istiyorsanız, o aşkın gerçekten gerekliliklerini karşılayabilecekseniz, karşı tarafa da emek ve çaba gösterebilecekseniz, zaman ayırabilecekseniz, onu hayatınıza dahil etmeniz gerekiyor. Zaten geçen yıl Mart ayından beri, hayata mecburen daha ciddi bir gözle baktınız ki burada sizi mutlu eden, içinizdeki renkleri yeniden canlandıran bir takım olaylar yaşanırken, neye kendinizi adamak istediğinizi, ne için emek ve çaba harcamak istediğinizi gözden geçirin. 

27 Aralık 2023 Burç yorumları 2023’ün Son Dolunayı: Yengeç Burcu Sizi Nasıl Etkileyecek?