DOLAR
34,2 -0,1%
EURO
37,92 0,5%
ALTIN
2.913,58 -0,63%
BITCOIN
2.168.412,75 0,62%

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Gösterim Takvimi Açıklandı

Antalya’da düzenlenecek 61. Altın Portakal Film Festivali'nin gösterim takvimi için detaylar belli oldu.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 14:23
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 14:23

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Gösterim Takvimi Açıklandı

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Gösterim Takvimi Duyuruldu

Bu yıl, 61'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin gösterim takvimi açıklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, 5-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Festivalin Programı ve Ücretsiz Gösterimler

Bu sene, toplamda 11 farklı bölümde 80'in üzerinde film, sinemaseverlerle buluşacak. Tüm program hakkında detaylı gösterim takvimi, festivalin resmi internet sitesi olan www.antalyaff.com adresinde yayınlandı.

Festival belirli başlıklar altında sunulacak filmlerle dikkat çekiyor. Ulusal Özel Gösterim, Ulusal Kısa Film Yarışması, Ulusal Kısa Metraj Özel Gösterim, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Belgesel Özel Gösterim gibi kategorilerde sunulan filmler, festival süresince ücretsiz olarak izlenebilecek.

Bilet Fiyatları ve Gösterim Yerleri

Diğer bölümlerdeki gösterimlerin fiyatları ise, izleyicilerin sinemayla buluşabilmesi adına oldukça uygun şekilde belirlenmiştir. Öğrenciler için 5 Türk Lirası, diğer izleyiciler için ise 10 Türk Lirası olarak tarifelendirilen biletler, festivalin etkinlikleri devam ederken, Atatürk Kültür Merkezi'nin Aspendos ve Perge salonları, Antalya Migros Alışveriş Merkezi, ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi ve AKM Amfitiyatro gibi çeşitli mekanlarda gerçekleştirilecektir.

Festival biletleri, yakında Biletix ve festival gişelerinde satışa sunulacaktır.