DOLAR
33,98 0,23%
EURO
38 -0,19%
ALTIN
2.832,55 -1,11%
BITCOIN
2.163.211,7 -5,61%

Aygül Aydın, Merkür ve Yeni Ay Kova burcunda: 5-11 Şubat’ta hayatımızda neler değişecek?

Merkür Kova’ya, Yeni Ay Kova’ya: 5-11 Şubat’ta Gökyüzünde Neler Olacak?

Yayın Tarihi: 05.02.2024 13:04
Güncelleme Tarihi: 05.02.2024 13:29

Aygül Aydın, Merkür ve Yeni Ay Kova burcunda: 5-11 Şubat’ta hayatımızda neler değişecek?

Aygül Aydın: 5 Şubat'ta Neler Oluyor?

5 Şubat sabahı saat 08:10 itibariyle Merkür, Kova burcuna giriyor. Bu süreçte, daha geniş vizyonlar edinmek, toplumla ilgili meseleleri ele almak ve yaratıcı çözümler üretmek için bir şansın olabilir. Bunun yanı sıra, farklı kişilerle iletişime geçmek ve farklı görüşlere saygı duymak da önemli olabilir.

10 Şubat'ta Kova Burcunda Yeni Ay

10 Şubat gecesi saat 01:58'de Kova burcunun 20. derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Yeni Ay, yeni başlangıçlar, yenilenme ve niyetlerin göstergesidir. Kova burcu da toplumsal ilişkiler, yenilikçilik ve özgünlük ile bağlantılıdır. Bu Yeni Ay, bu konuları ön plana çıkararak, bireysel ve toplumsal anlamda yeni amaçlara yönelme imkanı verebilir.

5 Şubat Haftası İçin Genel Durum

Güneş burcu ya da yükseleni Koç olanlar, 5 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna girmesiyle iletişimde ve hitapta değişiklikler yapabilirler. İş hayatınızda ve hobilerinizde yenilikçi olun. Özgürlüğünüzü bilinçli bir yaşam biçimiyle elde edin. Sosyal medya ve internet kullanımınız yoğunlaşabilir, ilham verici insanlarla bağlantı kurun. Farklı alanlara yönelin, çeşitli kişilerden geri dönüş alın. Online eğitim ve dijital araçlarla kendinizi geliştirin. Haklarınızı araştırın, yeni insanlarla tanışın, bazı arkadaşlıkları yeniden değerlendirin. Ani kazançlar ve gelir gider dengesinde başarı mümkün olacak. Arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan destek isteyin, iş fırsatları yakalayın. 10 Şubat’ta Kova burcundaki Yeniay, hayatınızda bir dönüm noktası oluşturabilir. Kendinizi geliştirin, çevrenizi ve zamanın gerekliliklerini kavrayın. Yeniayda verdiğiniz kararlar önemli olacak. Hukuksal konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Toplumsal alanda itibarınızı sarsıcı haberler ya da iş alanınızda sizi etkilemeye çalışan insanlarla karşılaşabilirsiniz. Çok fazla önemsemeyin. Fikirlerinizi kaydedin, dostlarınızı ve hedeflerinizi bilinçli belirleyin. İçsel bunalımlarda ve belirsizliklerde bu size yardımcı olabilir. Beklenmedik durum ve tekliflere açık olun, direnç göstermek yerine bakış açınızı geliştirin.