DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.144.539,69 0,37%

Aygül Aydın'dan 5 Şubat haftası özeti ''Başak'' burcu yorumu: Merkür’ün Kova’ya Girişiyle Yenilenin!

Başaklar, Merkür’ün Kova’ya girmesiyle iş ve yaşamda yeniliklere açık olacak. Sağlık, e-ticaret ve fiziksel değişim ön planda. Kova Yeniayı, alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizi ve yeni beceriler kazanmanızı sağlayacak.

Yayın Tarihi: 05.02.2024 17:36
Güncelleme Tarihi: 05.02.2024 17:36

Aygül Aydın'dan 5 Şubat haftası özeti ''Başak'' burcu yorumu: Merkür’ün Kova’ya Girişiyle Yenilenin!

5 Şubat haftası Başak burcu yorumu

Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna girmesiyle iş hayatınızda ve günlük yaşamınızda değişikliklere hazır olun. Çalışma şeklinizi ve alışkanlıklarınızı ihtiyaçlarınıza göre yenileyecek, düzeninizi sağlamlaştıracaksınız. Sağlığınıza ve temizliğinize dikkat edin, online platformlarda ve e-ticarette başarı elde edin. Kendi gücünüzü ortaya koyun, sağlıklı yaşam ve fiziksel değişim için harekete geçin. Enerjinizi yükseltin.

10 Şubat Kova Yeniayı

10 Şubat'taki Kova Yeniayı, alışkanlıklarınızın geleceğinize nasıl yön verdiğini size gösterecek. Yanılgılardan ve önyargılardan uzak durun, değişime açık olun. Hizmet verdiğiniz alanlarda yeni beceriler edinmek ve genişlemek için harika bir zaman. Önyargılarınızdan kurtulun, sizi yoran şeylerden arının. Zamanınızı ve sorumluluklarınızı iyi yöneterek kendinizi mutlu edin. Yeni amaçlar edinin, yazma ve üretme yeteneklerinizi geliştirmek için fırsatları değerlendirin.