DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.147.120,12 0,25%

Aygül Aydın'dan 5 Şubat haftası özeti: Bu hafta ''Kova'' burçlarını neler bekliyor? İşte cevabı

Kovalar, 2024 yılı sizin için yeni başlangıçlar, fırsatlar ve gelişimler yılı. 5 Şubat’ta Merkür burcunuza giriyor, 10 Şubat’ta Kova Yeniayı sizi yeniliyor. İlişkilerinizde ve hayatınızda önemli adımlar atın.

Yayın Tarihi: 05.02.2024 18:13
Güncelleme Tarihi: 05.02.2024 18:13

Aygül Aydın'dan 5 Şubat haftası özeti: Bu hafta ''Kova'' burçlarını neler bekliyor? İşte cevabı

Kovalar ve Yükselen Kovalar için 5 Şubat haftası

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, 2024 yılı sizin için yeni başlangıçlar, fırsatlar ve gelişimler yılı olacak. 5 Şubat’ta iletişim gezegeni Merkür, burcunuza girerek, yılın ilk iki ayında oluşturduğunuz plan ve projeleri hayata geçirmeniz için size destek verecek. Kendinizi daha rahat ve net bir şekilde ifade edebilecek, ilişkilerinizde daha cesur ve girişken olabileceksiniz. Hayatınıza giren iyi haberler ve olumlu gelişmeler, sizi daha mutlu ve güçlü kılacak, duygusal ve sosyal yaşamınızda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeniay: Yenilenme zamanı

10 Şubat’ta gerçekleşecek olan Kova Yeniayı, 2024 yılının sizin için asıl başlangıcı anlamına geliyor. Bu yeniay, sizi daha ileriye taşımak, yenilemek ve değiştirmek için teşvik ediyor. Yaşadığınız zorluklar ve hayal kırıklıkları sonrasında kaybettiğiniz motivasyonunuzu geri kazanmak, isteklerinizi güncellemek ve gerekirse yeniden şekillendirmek için harika bir zaman. Sosyal ve bireysel hayatınızda daha iyi etkiler yaratmak, daha kaliteli zaman geçirmek için inisiyatif almalısınız. İlişkilerinizde minnet ve fedakarlık duygusundan uzaklaşarak, yapıcı ve özenli bir tutum sergilemelisiniz. Yeni insanlarla tanışmak, bedensel değişimler yapmak ve stilinizi yenilemek için uygun bir dönem. Ancak harcamalarınızda öncelikleri gözetmeniz gerekiyor. Bu dönem, sizin için yenilenme, kendinizi ifade etme ve hayatınızdaki insanlarla ilişkilerinizi derinleştirme fırsatı sunuyor.