DOLAR
34,23 -0,05%
EURO
37,92 0,01%
ALTIN
2.916,78 0,34%
BITCOIN
2.091.190,27 -0,43%

Bu 3 şehirde yaşayanlara müjde! KPSS 50- 65 ile memur alımı! Zabıta, mühendis, VHKİ alımları başladı

Ülke genelinde çeşitli belediyeler ile alakalı alımlar gün gün açıklanmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 12:34
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 12:34

Bu 3 şehirde yaşayanlara müjde! KPSS 50- 65 ile memur alımı! Zabıta, mühendis, VHKİ alımları başladı

Ülke genelinde çeşitli belediyeler ile alakalı alımlar gün gün açıklanmaya devam ediyor. Belediye bünyesinde açık kadrolara alınacak olan personel ile alakalı detaylar kamuoyuna sunulurken, ilgili belediyelerin resmi web adreslerinden de tüm detaylara ulaşılabiliyor. Son olarak açık personel kadrosunu ilan eden belediyeler Kırşehir, Çanakkale ve Niğde’de yer alırken, ilk defa atanmaya yönelik memur ve sözleşmeli personel alım ilanları ile alakalı detaylara yer verildi. Belediyelerin resmi internet sitelerinden yapılan duyurulara göre, farklı alanlarda ve seviyelerde açılan kadrolar için başvurular başladı. Adayların KPSS puanları, nitelikleri ve belirlenen diğer şartlar ile başvuruları beklenmekte iken farklı alanlarda ve seviyelerde açılan kadrolar için başvuruların başladığı ifade edildi.  

Bu 3 şehirde yaşayanlara müjde! KPSS 50- 65 ile memur alımı! Zabıta, mühendis, VHKİ alımları başladı

Kırşehir Mucur'da Memur Alımı 

Kırşehir'in Mucur Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ön lisans düzeyinde adalet, yerel yönetimler veya mahalli idareler bölümü mezunu ve bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip VHKİ (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni) alımı yapılacak. KPSS P93 puanı en az 65 olan adayların başvuru yapabileceği belirtilirekn, bilgisayar dersi aldığını belgeleme şartı da bulunuyor.  

Çanakkale Biga'da Sözleşmeli Personel Alımı  

Çanakkale Biga Belediye Başkanlığı, 5393 sayılı Belediye Kanunu çerçevesinde, 1 mühendis alımı yapacağını açıklarken, jeoloji mühendisliği lisans programından mezun adayların değerlendirileceği ifade edildi. KPSS şartı aranan alımda KPSS P3 puan türünden en az 75 puan almaşartı mevcut.  

Bu 3 şehirde yaşayanlara müjde! KPSS 50- 65 ile memur alımı! Zabıta, mühendis, VHKİ alımları başladı

Niğde Hacıabdullah Belediyesi'nde Zabıta Memuru ve Memur Alımı 

Niğde Hacıabdullah Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise zabıta memuru ve memur alımı yapılacağı belirtildi. Zabıta memuru kadrosu için ön lisans düzeyinde tıbbi dokümantasyon, iktisat gibi bölümlerden mezun olmak yeterli olacak iken Memur kadrosunda ise herhangi bir lise ve dengi okul mezunu olmak şartı bulunuyor. Zabıta memuru olmak için KPSS P93 puan türünden en az 50 puan alma ve genel memur olmak için de KPSS P94 puan türünden en az 50 puan almak zorunluluğu bulunuyor.  

Belediye personel alımı başvuruları nasıl yapılır? 

Adaylar, ilgili belediyelerin resmi internet sitelerinde yer alan başvuru formlarını eksiksiz ve doğru br şekilde doldurması zorunluluğu mevcut iken kamu sektöründe çalışmak isteyen gençler için büyük bir adım olacağı biliniyor.