DOLAR
34,27 -0,08%
EURO
37,67 -0,05%
ALTIN
2.914,33 -0,13%
BITCOIN
2.135.132,8 1,16%

Görsel zekasına güvenenler 5 saniyede çözüyor! Resimdeki 3 farktan ikisini kimse bulamıyor

Sosyal medyanın son dönemde popülerleşen eğlenceli trendlerinden biri, kullanıcıların zekalarını sınayan ve ilgi çeken bir etkinlik haline gelen "iki resim arasındaki farkı bulma" oyunu. Sosyal platformlarda hızla yayılan bu akım, takipçilerin dikkatini çekiyor ve keskin zekalı bireylerin yeteneklerini ortaya çıkarıyor. Detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 18.12.2023 23:28
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 23:28

Görsel zekasına güvenenler 5 saniyede çözüyor! Resimdeki 3 farktan ikisini kimse bulamıyor

Fark bulma bulmacaları, zeka ile göz koordinasyonunu artırmaya yönelik eğlenceli bir trend haline geldi. Bu tür testleri çözenlerin zeka kapasitesi gelişirken, farkları bulma becerileri de güçleniyor.

Görsel testler, görsel algı ve zeka seviyelerini yükseltmek isteyenler için etkili bir fırsat sunmakta. Bu tür testlerle kendinizi geliştirmek için çaba göstermelisiniz.

Şimdi, size bir görsel sunuyoruz: İki resim arasındaki farkı kaç saniyede bulabilirsiniz? Kız çocuğu telefonla oynarken görünüyor ve iki resim arasında toplam üç fark bulunuyor. Bu farkları 6 saniyede bulanlar şampiyon kabul ediliyor.

Geri sayım başladı...

ezgif-com-webp-to-jpg-converted.jpg

Eğer üç farkı 6 saniyede bulduysanız, şanslı ve hızlı bir bulmaca çözücüsüsünüz demektir. Ancak bulamadıysanız, bir kez daha göz atın. 6 saniyeden uzun sürede buluyorsanız, biraz daha dikkatlice bakabilirsiniz.

Şimdi size birkaç ipucu verelim:

Farklar, görseldeki detaylarda gizli. Kızın telefon ekranına dikkat edebilirsiniz.

Kızın içeceği ile ilgili farkı görebilir misiniz? Belki de kıyafetinde veya saçında bir detay farklı.

GÖRSELDE BULUNAN ÜÇ FARK

ezgif-com-webp-to-jpg-converted-1.jpg