Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Oğlak burçlarına Mart ayı rehberi: Kardeşler, akrabalar, iş ve aşk hayatınızda neler olacak?

Oğlak burçları, Mart ayında kardeşler, akrabalar, iş ve aşk hayatında yeni fırsatlar ve değişimler yaşayacak. Aile ve yuva konularına önem vermeli, hayallerini gerçekleştirmek için çaba göstermeli.

Yayın Tarihi: 01.03.2024 18:01
Güncelleme Tarihi: 01.03.2024 18:01

Oğlak burçlarına Mart ayı rehberi: Kardeşler, akrabalar, iş ve aşk hayatınızda neler olacak?

Oğlak Burcu Mart Ayı Yorumu

Astrolog Ayşe Aslan: Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar, Mart ayı sizin için önemli bir dönem olacak. 10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, hayatınızın 3. evinde yer alacak. Bu dönemde kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön plana çıkacak.

Kardeşler ve Akrabalar

Akrabalarınızdan veya kardeşlerinizden gelecek bir öneri veya teklif, hayatınızda tıkanmış olan bir noktayı çözmenize yardımcı olabilir. Bu dönemde ailenizden, eşinizden veya dostlarınızdan çok fazla destek alabilirsiniz. Uzun süreli bir iş değişikliği planlıyorsanız, bu dönemde bir iş değişikliği söz konusu olabilir. İş yerinde yaşayacağınız bir tartışma, işten ayrılmanıza neden olabilir. Ancak bu durum, aslında yeni bir iş fırsatı yaratabilir.

Aşk Hayatı

Aşk hayatınızda önemli fırsatlar var. Ancak bu dönemde, iş yerinde yaşadığınız sıkıntılardan dolayı, aşk hayatınıza odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönemde, evde veya ofiste çalışmak size daha iyi gelebilir. Mart ayı, aile ve yuva alanlarınıza odaklanmanız gereken bir dönem olacak. Ayrıca hayallerinizi ve projelerinizi gerçekleştirmek için çaba sarf etmeniz gerekecek. Bu dönemde aşk hayatınızda da önemli gelişmeler olabilir. Ancak her şeyi aceleye getirmeden, durumu değerlendirmeniz ve doğru kararları vermeniz önemli olacaktır.