DOLAR
34,28 -0,13%
EURO
37,16 -0,09%
ALTIN
3.004,57 0,18%
BITCOIN
2.334.034,44 0,2%

THY yüksek maaşla yeni personeller alacak! Yaş ve diploma şartını uyanlar hemen başvurabilecek

THY yeni personel ilanı yayımladı. İlana başvuru süresi dolmadan başvurularınızı tamamlayın....

Yayın Tarihi: 11.11.2023 00:58
Güncelleme Tarihi: 11.11.2023 00:58

THY yüksek maaşla yeni personeller alacak! Yaş ve diploma şartını uyanlar hemen başvurabilecek

 THY’DEN YENİ İŞE ALIM İLANI!

Türk Hava Yolları ara ara personel alımı duyurusunda bulunuyor. Bir çok kişinin iş ilanlarını takip ettiği THY yeni bir personel ilanında bundu. THY kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere 4 farklı alanda personel istihdam edecek. Denetim ve Finansal Raporlama alanında istihdam edilecek bu personellerin ise işe alım artları açıklandı.

başvuru

Türk Hava Yolları kasım ayı içerisinde bünyesine yeni personeller katacak. Şirketin 4 farklı alanında istihdam edilecek olan bu personellerden aranan özellikler de belirlendi. En az lisans mezunlarının başvurusunun geçerli olacağı bu iş ilanında Denetim ve Finansal Raporlama bölümüne personel istihdam edilmiş olacak. Başvuru için gerekli şartlar ve kontenjan bilgisi ile ilgili detaylar haberimizde….

THY Personel İlanı için

Türk Hava Yollarının son yayınladığı iş başvuru ilanında Denetim ve Finansal Raporlama bölümüne personel alınacağı duyuruldu. Başvuru yapacak adaylardan aynı zamanda mesleki tecrübede isteniyor. Denetim ve Finansal Raporlama Alanında denetçi Yardımcısı, Denetçi, Finansal Raporlama Denetçisi, Kıdemli Denetçi kontenjanlarına alımlar gerçekleştirilecek.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR….

Başvuru yapacak kişilerin TC vatandaşı veya mavi kart sahibi olması , Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı olmaması, 1 ocak 1993 ve sonrası doğumlu, en az lisans mezunu ve fakültelerin tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi veya Mühendislik Fakültesine bağlı bölümlerinden mezun olmuş ve yurt dışı mezunları için ise YÖK denklik belgesi olanlar başvuru yapabilecek. Ayrıca adayların iyi derece de İngilizce bilmesi gerekmektedir. İngilizce sınavları da Türk Hava Yolları tarafından yapılacaktır. Adayların mesleki tecrübesine ve aktif olarak THY de ya da iştirak şirketlerinde çalışıp çalışmadığına ve daha önceki iş yerlerinden ayrılış nedenine de bakılacak. Bu bağlamda 26 kasım 2023 tarihine kadar adayların başvurularını tamamlaması istendi. Başvurular sadece elektronik ortamda kabul edilecek.