DOLAR
34,11 -0,15%
EURO
37,88 0,24%
ALTIN
2.793,43 0,28%
BITCOIN
2.105.009,63 -2,39%

Vakıfbank yüzyılın kampanyasına imza attı! Hesabı olanlar marketlere koşsun

Vakıfbank, mayıs ayının sonuna kadar sürecek özel market alışverişi kampanyası sunuyor. Bu promosyonun bir parçası olarak müşteriler belirli alışverişlerde sunulan avantajlardan yararlanabilirler. Daha detaylı bilgiyi Vakıfbank'ın resmi duyurusunda bulabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 24.05.2024 10:45
Güncelleme Tarihi: 24.05.2024 10:45

Vakıfbank yüzyılın kampanyasına imza attı! Hesabı olanlar marketlere koşsun

Mayıs ayının sonu yaklaşırken Vakıfbank'ın mevcut ve aynı zamanda potansiyel müşterileri, farklı alışveriş kategorilerindeki promosyonlar ve Worldpuan kampanyalarını büyük bir ilgiyle bekliyor. Vakıfbank, mayıs ayı başından itibaren belirli tarih aralığında geçerli olan kampanyaları hakkında bilgiler paylaşmaya başladı. 1 Mayıs'ta başlayıp ay sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında market alışverişlerinizde 720 TL değerinde Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyorsunuz. Vakıfbank'ın duyurusu kampanyanın ayrıntılarını ortaya çıkardı.

Vakıfbank, Mayıs ayının sonuna kadar geçeri olan Worldpuan kampanyası hakkında açıklama yaptı. 1 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri ​​arasında manav, kasap, manav, şarküteri gibi World anlaşmalı işyerlerinden yapacağınız ilk 750TL'lik alışverişten sonra her 750 TL'lik alışverişiniz için 60 TL Worldpuan, toplamda 720 TL'ye kadar Worldpuan kazanacaksınız.

Vakıfbank yüzyılın kampanyasına imza attı

Worldpuan kazaanbilmek için alışverişlerin mutlaka World ödeme terminallerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmak istiyorsanız Vakıfbank'ta kayıtlı cep telefonu numaranıza "GIDA" yazıp, kredi kartınızın son 6 hanesini ekleyip 5724'e SMS gönderin veya akıfbank Mobil uygulamasında yer alan Cepte Kazan bölümünü ziyaret edin.

Vakıfbank'ın güncel kampanyaları

Mayıs ayı boyunca market alışverişlerinde geçerli olan özel promosyonların yanı sıra Vakıfbank'ta çeşitli indirimler, Worldpuan'da ise ayın ikinci yarısında farklı alanlarda alışveriş olanağı sunuluyor. Vakıfbank her zaman olduğu gibi güncel promosyonlar hakkında sizlere düzenli olarak bilgi vermeye devam edecektir. Güncel kampanya bilgilerine ulaşmak isterseniz Vakıfbank resmi internet sitesinde ilgili bölümü ziyaret edebilirsiniz.