DOLAR
34,07 -0,2%
EURO
38,03 0,01%
ALTIN
2.835,66 -0,31%
BITCOIN
2.135.923,47 0,6%

Zeka Testi Türkiye'de 250 Kişiye Gösterildi Sadece 5'i 15 Saniyede 7 Kediyi Bulabildi? Sen Kaç Saniyede Bulabilirsin

Kedi görsellerine dayalı bu zeka testi, zekilerin bile çözmekte zorlandığı bir optik illüzyon. Testte, 7 kedi görseli gizlenmiş ve bunların 15 saniyede bulunması istenmiş. Ancak zekilerin bile başarısız olduğu bu testte, sadece üstün zekalılar 15 saniyede 7 kedi görselini bulabiliyor. Peki, siz bu testte başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar,

Yayın Tarihi: 25.01.2024 11:16
Güncelleme Tarihi: 25.01.2024 11:16

Zeka Testi Türkiye'de 250 Kişiye Gösterildi Sadece 5'i 15 Saniyede 7 Kediyi Bulabildi? Sen Kaç Saniyede  Bulabilirsin

Bu Zeka Testini Sadece Üstün Zekalılar Çözebiliyor! 15 Saniyede 7 Kedi Görselini Bulabilir misiniz?

Kedi görselleriyle hazırlanmış bu zeka testi, zekanızı ölçebileceğiniz bir optik illüzyon. Testte, 7 kedi görseli saklanmış ve bunları 15 saniyede bulmanız istenmiş. Ancak bu test, zekilerin bile zorlandığı bir test. Bu yazıda, zekilerin bile başarısız olduğu bu zeka testinde, sizin başarılı olup olamayacağınızı öğreneceksiniz. Böylece, zeka seviyenizi test edebilecek ve görsel algınızı geliştirebileceksiniz.

DAHİLER DAHİ BU TESTİ ÇÖZEMEDİ 

Kedi görselleriyle hazırlanmış bu zeka testi, zekanızı ölçebileceğiniz bir optik illüzyon. Testte, 7 kedi görseli saklanmış ve bunları 15 saniyede bulmanız istenmiş. Ancak bu test, zekilerin bile zorlandığı bir test. Çünkü görsellerin saklı olması ve bazı görsellerin iç içe olması, işleri fazlaca zorlaştırıyor. Bu nedenle sadece üstün zekalılar 15 saniyede 7 kedi görselini bulabiliyor.

Bu zeka testi Türkiye’de toplam 250 kişiye gösterildi. Ancak sadece 5 kişi tüm görselleri 15 saniyede bulabildi. Bu nedenle zeka sınırlarını zorlayan bu testte, zekilerin bile başarısız olduğu söylenebilir. Bu testte başarılı olmak için üstün zeka seviyesine sahip olmak gerekiyor.

Peki zekilerin bile başarısız olabildiği bu testte, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu zeka testi;

zeka testi

Zeka Testi İpucu: Bu testte zekiler bile ipucundan yararlanabiliyor. Eğer siz de tüm kedi görsellerini bulamadıysanız, resmin sol alt, sol üst, orta alt, orta üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

İŞTE ZEKA TESTİNDEKİ KEDİ GÖRSELLERİNİN YERİ 

Zekilerin bile çözerken başarısız olabildiği bu zeka testi, toplam 7 kedi görseline dayalı olarak hazırlanmıştı. Ancak zeka sınırlarını zorlayan bu testte, şu ana kadar 250 kişiden yalnızca 5’i 15 saniyede 7 kedi görselini bulabilmişti. Bu nedenle zekilerin bile başarısız olabildiği bu zeka testinde, sadece üstün zeka seviyesine sahip olan insanların başarılı olabilecekleri söylenebilir.

Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız, bir kedi görseli testin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte üstün zeka testindeki kedi görsellerinin yerleri;

zeka testi

Bu Zeka Testini Sadece Üstün Zekalılar Çözebiliyor! 15 Saniyede 7 Kedi Görselini Bulabilir misiniz? Bu zeka testi, zekanızı ölçebileceğiniz bir optik illüzyon. Testte, 7 kedi görseli saklanmış ve bunları 15 saniyede bulmanız istenmiş. Ancak zekilerin bile zorlandığı bu testte, sadece üstün zekalılar 15 saniyede 7 kedi görselini bulabiliyor. 

Zeka Testi: 15 Saniyede 7 Kedi Görselini Bulmanın İpucu Nedir? Bu zeka testinde zekiler bile ipucundan yararlanabiliyor. Eğer siz de tüm kedi görsellerini bulamadıysanız, resmin sol alt, sol üst, orta alt, orta üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız. Böylece, görsellerin saklı olduğu yerleri daha kolay fark edebilirsiniz.

Zeka Testi: 15 Saniyede 7 Kedi Görselini Bulan Kaç Kişi Var? Bu zeka testi Türkiye’de toplam 250 kişiye gösterildi. Ancak sadece 5 kişi tüm görselleri 15 saniyede bulabildi. Bu nedenle zeka sınırlarını zorlayan bu testte, zekilerin bile başarısız olduğu söylenebilir. Bu testte başarılı olmak için üstün zeka seviyesine sahip olmak gerekiyor.